XINT`le Doğaya Dönüş

Alışveriş Alışveriş XINT`le Doğaya Dönüş

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 26 Eylül 2008 Cuma

Firma: XINT

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 26, 2008

XINT`le Doğaya Dönüş...

XINT 2008-2009 Kış koleksiyonunda, soğuk günlerin sofistike güzelliğini sıra dışı tarzı ile modaseverlerin beğenisine sunuyor. Hayatı dolu dolu ve özgürce yaşayanların tercihi XINT, doğayı korumanın önemine vurgu yaparak yarattığı Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile yine özel olduğunuzu hissettiriyor.
Koleksiyon, ateş,su ve toprak elementlerinin buluştuğu Save Nature, touch kumaşlarla birleştirilen Be Night, genç, aktif ve özgürlük temalarının işlendiği Denim Star gruplarından oluşuyor.

Kalite ve uyumun işlendiği XINT 2008-2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonu stil sahibi modaseverlere birbirinden özel ceket ve montlar, cesur ve asi çizgilerle oluşturulan denimler, rahat formların hakim olduğu estetik pantolonlar sunuyor. Koleksiyonun renk kaynakları, gökyüzünün kızıl tonlu açılımları, yeryüzünün toprak tonları, kahve, haki, bej tonları ile suyun lacivert ve mavi tonlarıyla hayat buluyor. XINT koleksiyonunda kullanılan kumaşlar ise kimyasal maddelerden uzak saf pamuk karışımlardan oluşuyor.
Fonksiyonel detayları ve rahatlığının yanı sıra şıklığıyla da dikkat çeken XINT koleksiyonu her temanın kendine özgü aksesuarlarının bulunması ile tamamlanıyor. Özgürlük ve doğa temalarını vurgulamak isteyenler için ağaç materyallerinden oluşan düğmeler, dinamizm ve hareketi sevenler için zincir takılar, şıklığıyla göz doldurmak isteyenler için pırıltılı kemerler moda tutkunlarını bekliyor.

Sıradışı tasarımları gündelik hayatın rahatlığı ve ile buluşturan XINT’in doğanın tüm enerjisini uyguladığı 2008-2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu görmeden yeni sezon alışverişinize başlamayın.

XINT Mağazaları:
XINT Ortaköy: Muallim Naci Cad. No:60 Ortaköy
XINT Deposite: Atatürk Bulvarı İkitelli - OSB
XINT Çemberlitaş: Darülşafaka Sitesi No:7 Çemberlitaş
XINT Şirinevler: Eski Londra Asfaltı Ünal İş Merkezi No:13
XINT Ümraniye: Asya Park AVM Bostancı Yolu Cad.No:1 D:50 Y.Dudullu/ Ümraniye
XINT, ayrıca Türkiye genelinde tüm Boyner, YKM ve MYLLA Mağazalarında...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT