Yaşamı Sanata Dönüştüren Evviva Yaşam Merkezi Projesi Satışta!

Alışveriş Alışveriş Yaşamı Sanata Dönüştüren Evviva Yaşam Merkezi Projesi Satışta!

Tarihler: 09 Mart 2011 Çarşamba ~ 09 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Evviva Yaşam Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2011 ~ Nis 9, 2011

Günde 10 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenlere uygun fırsatlar sunan Temel Bulut ‘un Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki Bulut İnşaat, 2006 yılından bu yana farklı niteliklerde yaşam projelerini hayata geçiriyor. Ev sanatının ustası Bulut İnşaat’ın konforlu, güvenli, sosyal imkanları ve muhteşem peyzajıyla beğeni toplayan yeni projesi Evviva Residence Yaşam Merkezi, kaliteden ödün vermeyen seçkin sakinlerini arıyor.

Bulut İnşaat, önceden belirtilen taksit seçenekleri ve dürüst hizmetiyle ilk Evviva Residence Projesi’nin bütün dairelerini sahipleriyle buluşturdu. Şimdi de bu projenin

4 katı büyüklüğünde ve 4 bloktan oluşan Evviva Residence Yaşam Merkezi`nin satışına başlıyor. Konforlu yapısı, güvenliği, ulaşım rahatlığı, sosyal imkanları ve muhteşem peyzajıyla Evviva Yaşam Merkezi yeni sakinlerini bekliyor. Metropol insanının yoğun temposuna uygun yaşam alanları sağlayan Bulut İnşaat, Evviva Residence Yaşam Merkezi ile alıcılarına benzersiz bir fırsatın kapılarını aralıyor.

Evviva Yaşam Merkezleri, 45 Bin 900 TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışta!
Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Evviva Residence projesinin gördüğü ilgiden dolayı Evviva Yaşam Merkezi projesinde günde10 TL’den başlayan taksit imkanlarıyla herkese uygun ödeme seçenekleri sunduklarını açıkladı.

Peşin ve vadeli ödeme seçenekleriyle müşteriye kolaylık sağlayan Evviva’da konumuna göre peşin başlangıç fiyatları;
* 45 m² 45 bin 900 TL,
* 65 m² 1 1’de 76 bin 050,
* 95 m² 2 1’de 96 bin 900,
* 105 m² 2 1’de 107 bin 107,
* 157 m² 3 1’de 160 bin 140,
* 175 m² teraslı 3 1’de ise 204 bin 750 TL.

Projenin vadeli fiyatları ise 54 bin TL ile 227 bin 500 TL arasında değişiyor.

Evviva; İstanbul`un Esenyurt bölgesinde, % 75’ten fazla yeşil alanın çevrelediği iki blokta, önü kapanmayacak şehir manzaralı 3 1 ve bahçe seçenekli 1 1 daireler olmak üzere her blok 13 kat toplam 758 daire, alışveriş merkezi ve otelden oluşuyor. Evviva`daki tüm daireler maksimum ergonomi ilkesiyle projelendirildi ve modern, minimal çizgilerle şekillendirildi.

Evviva sakinlerinin kendilerini güvende hissedecekleri ilk nokta rezidansın yaya ve otopark girişi. Site sakinleri ve misafirlerin lobide resepsiyon tarafından karşılandığı projede, güvenlik görevlileri ve bina çevresindeki belirli noktalarda kameralı güvenlik sistemiyle 24 saat koruma sağlanıyor.

Kat hollerini çevreleyen cam bölme sayesinde daireler, ortak mekanlar ve lobide aydınlık bir ortamın sağlandığı Evviva’da binanın merkezinde yer alan 30 metre yükseklikteki cam kubbenin etkisiyle benzersiz bir ambiyans sağlandı.

Temizlik ve kuru temizleme hizmetlerinin yanı sıra Evviva’da her daire için özel otopark ve uzaktan kumandalı girişlerle kontrol edilen kapalı otopark mevcut. Ortak su depoları ve jeneratör, 4 adet hızlı asansör, Digiturk, kablo ve uydu yayını altyapısı, wireless internet, resepsiyon ve diğer dairelerle görüntülü ve sesli intercom sistemiyle hayat Evvivalılar için çok daha keyifli ve konforlu…

Evviva`nın zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca hesaplandı ve proje son deprem yönetmeliğine uygun olarak tamamlandı.

Evviva Residence Yaşam Merkezi’nin Sosyal Özellikleri
Evviva Yaşam Merkezi’nde 4 sağlık personeli, 1 veteriner hekim, 11 güvenlik görevlisi, 8 temizlik elemanı ve 3 peyzaj elemanı yer alıyor.

Evvivalılar, rekreasyon alanları, kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, sauna ve şok havuzu, oyun salonu, kafeterya ve fitness center ile günün yorgunluğunu atıp dinç ve sağlıklı kalıyor. Özel amaçlı toplantı salonu da farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Evviva, Havalimanına Sadece 17 Km!
Esenyurt bölgesindeki özel konumu sayesinde TEM Otoyolu ve E5 karayoluna 2 dakikalık mesafede olan Evviva, Atatürk Havalimanı’na 17 km, Migros, Bauhaus, Carrefour ve Real`e 5 dk uzaklıktadır.

Bulut İnşaat Hakkında
1987 yılında Temel Bulut eşliğinde yola çıkan Bulut İnşaat, 2006 yılından itibaren müşterilerinin ihtiyacı doğrultusunda, farklı niteliklerde Evviva Residence konseptli yaşam projelerini hayata geçiriyor. Çeyrek asırlık deneyimiyle hizmet veren Bulut İnşaat, Türkiye`nin her bölgesinde kaliteli, teknolojik, konforlu ve uygun fiyat seçenekleriyle sosyal yaşam konutları yapmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT