Yastıkta İdeal Yumuşaklık Arayanların Tercihi: Othello Viola

Alışveriş Alışveriş Yastıkta İdeal Yumuşaklık Arayanların Tercihi: Othello Viola

Tarihler: 06 Ağustos 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Othello Viola

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Yastıkta İdeal Yumuşaklık Arayanların Tercihi: Othello Viola
Hem doğal, hem de orta sertlikte yastık sevenlere özel üretilen OTHELLO Viola yastık, sağlıklı uyku arayanlar için ideal…

Kullandığınız yastıklar size çok sert ya da çok mu yumuşak geliyor? Aradığınız, ideal yastığı hala bulamadınız mı? Eğer cevabınız evet ise, size bir haberimiz var. OTHELLO Viola yastık orta sertlikte yapısıyla kaz tüyü yumuşaklığını en ekonomik şekilde sunuyor. Uykuda terleme problemi yaşayanların imdadına koşan Viola yastık, tam da size göre…

Uzmanlar rahat bir yastığın uyku bozukluklarını gidermede çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çiziyor. Rahat bir yastık dendiğinde, akla ilk gelen ürün ise kaz tüyü… Doğal yapısıyla gece boyunca vücut ısısını dengeleyerek hydroscopic özelliği sayesinde vücudun nefes almasını sağlayan kaz tüyü yastıklar, her zaman uykuda huzuru arayanların tek adresi olma özelliğinde. MAYA TEKSTİL’in markası OTHELLO’nun orta sertlikte yastık sevenler için özel olarak ürettiği Viola yastığı yüzde 30 gıdık tüyü kullanılarak hazırlanıyor. Kaz tüyünün eşsiz hafiflik ve yumuşaklığını yaşatan Viola yastık, sıcak yaz gecelerinin en büyük problemi olan terlemekten de sizleri kurtarırken, sahip olduğu sert ve yumuşak denge yapısı ile de vazgeçilmez oluyor.

Othello Viola kaz tüyü yastık tüy geçirmeyen özel kumaşı ve doğal dolgu malzemesi ile uyku kalitenizi artırıyor. Kaz tüyünün doğal yapısından dolayı hafif olan ve vücut ısısını dengeleyen yastık, siz uyurken oluşan nemi alarak nem ortamını da dengeliyor. Hava sirkülasyon özelliği çok yüksek olması nedeniyle terletmeyen yastık, aynı zamanda antibakteriyel ve antialerjiktir. Yastık bir süreliğine 49.90 TL yerine 29.90 TL olarak satışa sunuluyor.

Ülkemizde, yüksek kalite ve teknolojide uyku ürünleri üreten MAYA TEKSTİL, uyku kültürü bilincini oluşturmada büyük rol oynuyor. MAYA TEKSTİL’in OTHELLO Viola yastığı ile uyku ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT