Yatak Odanızda İpek Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Yatak Odanızda İpek Şıklığı

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Dr. Mattress

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Asalet ve tutkunun en güzel ifadesi İpek, Dr. Mattress Definition Serisi ile yatak odanıza yeni bir boyut katıyor.

Evinize taze bir soluk getirmek için yapacağınız küçük değişiklikler büyük farklar yaratabilir. Dr. Mattress Definition serisi İpek Koleksiyonu, yumuşaklığı, cezbeden görünümü ve dökümlü hali ile yatak odanıza yeni bir canlılık katacak. Günümüzün önemli bir bölümünü uykuda geçirdiğimizi düşünürsek Dr Mattress ipek koleksiyonu ile bu özel alanda yapacağımız küçük değişiklikler ruhsal durumumuzda önemli dokunuşlar sağlayabilir.

Doğal dokulu ev tekstil ürünleriyle öne çıkan Dr. Mattress, yumuşak, şık ve %100 ipek nevresim takımları ile yatak odanıza ayrı bir zarafet katıyor. Hoş ve ihtişamlı görünümüyle odanızın şıklığını tamamlayan bu seri, ekru ve beyaz renkleriyle odanıza yeni bir tarz getiriyor.

Tamamı doğal ve her mevsim kullanılabilme özelliğine sahip ipek nevresimler nem transfer özelliği ile vücudunuzu yazın serin, kışın sıcak tutuyor. Asalet ve tutkunun en güzel ifadesi ipek, Dr. Mattress Definition Serisi ile yatak odanıza farklı bir boyut kazandırıyor.

Kişiye Özel Yatak
Dünyada bir ilki gerçekleştiren Dr. Mattress biyometrik uyku ve yatak sistemleri, kişiye özel yatağı geliştirdi. Her vücut tipine, kiloya, ebata uygun olarak üretilen yataklar, tam sahibine göre… Nasıl bir kişinin vücut ölçüleri ve uyku alışkanlıklarının aynısı bir başkasında yoksa sizin için üretilecek bu yatağın da bir eşi dünyada yok.

Üstelik kişiye özel yatak yalnızca tek kişilik olarak değil, evli çiftler için de çift kişilik olarak hazırlanabiliyor. Bunun için çiftlerin ikisinin de ölçüleri ayrı ayrı alınıp, bir yatakta birleştiriliyor. 62 saat süren el işçiliği sonrası en geç iki hafta içinde yatağınızı teslim aldıktan sonra size sadece size özel bu yatakta tatlı rüyalara dalmak kalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT