Yaz Aşkınız Twigy’de!

Alışveriş Alışveriş Yaz Aşkınız Twigy’de!

Tarihler: 23 Haziran 2011 Perşembe ~ 23 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Twigy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2011 ~ Tem 23, 2011

Twigy, yaz aşkını plaja da taşımak isteyenler için, Ipanema sahillerinden Summer Love – Yaz Aşkı serisini getirdi. Mavi, siyah, beyaz, fuşya renklerinde ve üzerlerinde zıt renklerle hazırlanmış kalp simgesi bulunan Yaz Aşkı serisi, bu yaz aşkın sözcüsü olacak!

Terlik kullanma alışkanlıklarını, modern bir dokunuşla yaygınlaştıran; plaj modası yaratma konusunda iddiasını ortaya koyan Twigy, Summer Love - Yaz Aşkı serisi ile aşkı plajlara taşıyor. Mavi, siyah, beyaz ve fuşya renklerindeki Ipanema terliklerin üzerlerini süsleyen kırmızı, altın sarısı ve pembe kalpler, yaz aşklarının plajlardaki sözcüsü olacak.

Diğer tüm Ipanema modellerinde olduğu gibi, Rio de Janeiro’nun dünyaca ünlü Ipanema sahilinin taş desenini üzerinde taşıyan Summer Love serisi, aynı zamanda eşsiz bir konfor da sunuyor.

Seri, 35-40 numara arasında tüm Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT