Yaz aylarının en sağlıklı içeceği!

Alışveriş Alışveriş Yaz aylarının en sağlıklı içeceği!

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Alpro soya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Yaz aylarının en sağlıklı içeceği!
Yaz aylarında susuzluk hissimiz artar ve buz gibi farklı içecekler ile rahatlamak isteriz. İşte size keyifli bir öneri; hayatınızda küçük bir değişiklik yapın…Alpro Çikolatalı soya sütü ile hem sağlıklı hem de lezzetli bir yaz içeceğinin tadına varın…

Avrupa’nın soya lideri Alpro’nun çikolatalı soya sütü ile keyifli yaz günleri sizleri bekliyor. Güneşin altında hem istediğiniz serinliği yakalamak hem de sağlığınıza dikkat etmek artık sizin elinizde. İçerdiği yüksek kaliteli protein ile yetişkin ve çocuklara sağlık dağıtan Alpro çikolatalı soya sütünü ister soğuk içebilir isterseniz buzlarla bambaşka bir içecek haline getirebilirsiniz. Çikolatalı Alpro soya sütünü soğuk olarak tüketebileceğiniz gibi hazırladığınız milkshake veya diğer içeceklerinize de ekleyebilirsiniz.

Alpro çikolatalı soya sütü lezzetli bir tat sunduğu gibi sağlıklı beslenmenizi de sağlıyor. Alpro soya sütünün en önemli özelliği genetiği ile oynanmamış soya fasulyesinden üretilmesi ve tamamen bitkisel olmasıdır. Bitkisel olması nedeniyle hazmı kolaydır. İnek sütüne eş değerde kalsiyum, A, B ve D vitaminleri içeren soya sütünün kemik sağlığına olumlu etkileri yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır. Kalbi koruyan ve kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı olan soya sütü, kanser gibi kronik hastalıkların tedavisinde önemli rol oynuyor.
Yaz mevsiminde hem sağlığınızı korumak hem de keyif almak istiyorsanız bırakın çikolatalı Alpro soya sütü sizi serinletsin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT