Yaz Bitmeden Journey`e Uğrayın!

Alışveriş Alışveriş Yaz Bitmeden Journey`e Uğrayın!

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 28 Ağustos 2007 Salı

Firma: Journey

Adres: Metrocity AVM, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 28, 2007

YAZ BİTMEDEN JOURNEY’E UĞRAYIN!
JOURNEY’DE BİRBİRİNDEN FARKLI MODEL VE RENKTEKİ PANTOLONLAR % 50 İNDİRİMLİ !

“Giyilebilir Moda” kavramı ile bayanlarla buluşan Journey’nin ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan pantolonlar, kalıpları ve duruşları ile fark yaratmaya devam ediyor...

Journey’nin ilkbahar-yaz koleksiyonunun en gözde parçaları arasında yer alan pantolonlar, birçok farklı model ve renk seçeneğinin yanı sıra % 50 indirim imkanı ile modayı takip eden bayanlarla buluşuyor.

Koton kumaşlarda hayat bulan apolet kemerli klasik kesim pantolonlar, zımbalı kemer ve cep detayları ile hareketlenirken, kargo cepli pantolonlar, spor kesimiyle bayanlara şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Fuşya renginden bulut mavisine, çizgili desenlerden ekoseliye birbirinden farklı pantolon seçenekleri mevcut.

Sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alan ve pamuklu kumaştan üretilen, vücuda oturan Journey kapri pantolonlar da diğer seçenekler arasında yer alıyor. Birbirinden canlı 12 renk seçeneğiyle bayanlara farklı alternatifler sunuyor.

Türkiye genelinde toplam 80, Kıbrıs’ta ise 2 satış noktası ile 18-40 yaş arasında bayanlarla buluşan Journey, her zaman olduğu gibi bu sezon da özellikle çalışan bayanların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebileceği modelleri ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT