Yaz Davetlerinde Fark Yaratın!

Alışveriş Alışveriş Yaz Davetlerinde Fark Yaratın!

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Pierre Cardin Eşarp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
YAZ DAVETLERİNDE FARK YARATIN!..
FARK YARATMAK İSTEYENLER PIERRE CARDIN EŞARP KOLEKSİYONUNDAN SEÇECEKLERİ TASARIMLARLA YAZ DAVETLERİNE TARZINI KATIYOR.. FRANSIZ STİLİNİN MODERN TASARIMCISI PIERRE CARDIN, DOĞANIN NATUREL BULUŞMASI OLARAK ADLANDIRDIĞI EŞARP MODASINI YENİDEN HAYATIMIZIN BİR PARÇASI HALİNE GETİRİYOR.

Modaya yön veren markalardan Pierre Cardin, yaz davetleri ve düğünler için hazırlanan en şık kostümleri çarpıcı ve zengin bir eşarp koleksiyonuyla tamamlıyor. Pierre Cardin eşarpları, ipeksi dokusu ve doğal dokuma özelliği ile yağmur ve su gibi ıslaklıkları üzerinden tüy gibi atarak şıklığınızı hiçbir şeyin bozmasına izin vermiyor. Pierre Cardin eşarp tasarımlarında; yaz renkleri, görünümü tamamlayan çarpıcı desenler ve farklı kullanım alanları sağlayan çizgiler sunuluyor.

Yaz gecelerinin vazgeçilmez straplez bluzları ve bustiyerler artık rafa kalkıyor; Pierre Cardin eşarp koleksiyonundan seçilecek modern tasarımlar ile tek parça büstiyerler yaratarak feminen ve şık bir tarz yaratabilirsiniz. özgür bırakılacak saçlar için şık bir eşarp, görünümü farklılaştıracak çekici bir aksesuara dönüşebiliyor. JEAN üzerine Pierre Cardin eşarp bağlamak ise çok moda. Pierre Cardin eşarpları, an’ları kovalamayı sevenlerin, motorsiklet tutkunlarının bile bileklerine bağlamak isteyecekleri seçkin ve farklı bir koleksiyon sunuyor.

İlkbahar ve Yaz’ın vazgeçilmez aksesuarı Pierre Cardin eşarpları, her yerde, her koşulda ve her tarzdaki kişiler için sunduğu geniş renk ve modelleri ile oldukça şık bir seçenek. Pierre Cardin’de eşarplar 80 ile 100 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.
www.aydinli.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT