Yaz Geliyor, Zaman Daralıyor

Alışveriş Alışveriş Yaz Geliyor, Zaman Daralıyor

Tarihler: 02 Nisan 2012 Pazartesi ~ 04 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: Evoria

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2012 ~ Haz 4, 2012

Yaz kapıda sizi bekliyor, peki siz onu karşılamaya hazır mısınız?

Yaz geliyor, zaman daralıyor

Sert geçen bir kış mevsiminin ardından, heyecanla beklenen yaz sonunda kapımızı çalmak üzere. Herkes kendi yaz planını hazırladı bile: Tatiller, düğünler, geziler, eğlenceler...Ortak plan ise tüm bunları yaparken güzel görünmek ve gereken enerjiye sahip olmak. Türkiye’nin sosyal alışveriş sitesi Evoria, yazı fit ve sağlıklı geçirmeyi sağlayacak onlarca ürünü, indirim ve fırsatlarla http://www.evoria.com adresi ile bir tık yakınınıza getiriyor. İşte Evoria’nın sihir kadar etkili 3 aşamalı formülü…

Yürürken, otururuken, günlük işlerinizi yaparken kilo verin

Eğer bir spor salonuna gitmeye vaktiniz yoksa, Evoria’da bulabileceğiniz Perfect Steps ayakkabıları ile jimnastik salonuna gitmeye gerek kalmadan kilo verebilirsiniz. Perfect Steps ayakkabılar ile yürümek; vücut yağınızı azaltmaya, kalorileri yakmanıza, selülit görünüşünü azaltmanıza, kan dolaşımınızı geliştirmenize ve iyi bir duruş sağlamanıza yardımcı olur. Özel ithal kumaşı sayesinde hareket eden vücudun ısısını içeriye hapseden Fitmax Sauna Eşofman sayesinde de; otururken, yürürken ya da günlük diğer işlerinizi yaparken form tutabilir, zayıflayabilirsiniz. Bölgesel olarak zayıflamak isterseniz de Vibro Shape masaj kemerini vücudunuzun karın, kalça gibi istediğiniz bölgesine rahatca uygulayıp, o bölgeyi inceltebilirsiniz.

Yaza az zaman kaldı beslenmenizi doğal kürlerle destekleyin

Hem sağlıklı forma girmek hem de vücudunuz için gerekli vitaminleri almak istiyorsanız, sağlıklı zayıflama kürleri imdadınıza yetişiyor. İçeriğindeki B komplex vitaminleri ile daha az beslenerek daha zinde ve güçlü kalmanızı sağlayan NuSlank Elma&Krom; güçlü yağ yakıcı African Mango; başlangıç ve devam ürünlerinden oluşan 16 gün kullanım için hazırlanmış Dez Zayıflama Kürü ve tokluk hissini destekleyerek, yağ alımını azaltan ve bağırsak hareketlerini düzenleyen CabbagePow Lahana Kapsülü sayesinde hem sağlıklı hem fit bir vücuda sahip olmanız çok kolay.

Kilo verdiniz, şimdi sıkılaşma zamanı

Kilolarınızdan kurtulduktan sonra sıra pürüzsüz bir vücuda sahip olmakta. Termojenik yağ yakıcı olarak bilinen Maurers; içerisinde bulunan yeşil çay ile hem kilo verdirir hem de da zayıflama sonrasında oluşabilecek kırışık ve sarkmaları engellemeye yardımcı olur. NuSlank X-Tra Gel ise, formülündeki guarana ve diğer bitkisel polifenollerin etkisi ile vücutta bölgesel olarak yağ birikimi görünümünü azaltmaya, bu bölgeleri sıkılaştırmaya, bölgesel incelmeye yardımcı olur ve vücutta selülit görüntüsünü azaltır.

Yaza formda ve sağlıklı girmenize yardımcı olacak tüm bu ürünlere, www.evoria.com’a girerek en uygun fiyatlarla ve en kolay şekilde sahip olabilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT