Yaz Işıltısı Hep Sizlerle

Alışveriş Alışveriş Yaz Işıltısı Hep Sizlerle

Tarihler: 15 Haziran 2010 Salı ~ 15 Temmuz 2010 Perşembe

Firma: Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2010 ~ Tem 15, 2010

YAZ IŞILTISI HEP SİZİNLE

Tekin Seyrekoğlu, deniz ve güneşi bütün ışıltısı ve şıklığıyla bir araya getirdi.

Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk güneşin kendini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde deniz ve güneş ışıltısının parlaklığını ve renklerini taşıyan yeni bir koleksiyon hazırladı; Yaz Işıltısı..

Yaz Işıltısı Koleksiyon’u ile gündüz deniz ve güneş kadar çekici, geceleri ise yakamoz kadar göz alıcı olacaksınız.14 ayar beyaz ve sarı altından yapılmış Yaz Işıltısı Koleksiyon’u swarovski taşlar, beyaz, mavi ve siyah mine ile süslenmiş. Neşe veren deniz dalgalarının ortasında asil gümüş rengi incinin parıldadığı koleksiyon oldukça şık.

Bayanların zarafetine her zaman katkıda bulunan Seyrekoğlu’nun yarım asırlık tecrübesini yansıtarak tasarladığı hem gece hem gündüz kullanabileceğiniz kolye, küpe ve yüzükten oluşan bu asil ve benzersiz takımı tüm seçkin kuyumcularda bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT