Yaz keyfi, Bosch’ta Hazırlanan Meyve ve Sebze Kokteylleri ile Çıkar

Alışveriş Alışveriş Yaz keyfi, Bosch’ta Hazırlanan Meyve ve Sebze Kokteylleri ile Çıkar

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Yazın, evinizin balkonunda, terasında ya da bahçesinde, plajda ve havuz kenarında taze sıkılmış bir bardak meyve veya sebze suyu ile serinlemenin keyfi bir başkadır.

Her tür meyve ve sebzeyi mümkün olan en zahmetsiz yolla ve son damlasına kadar sıkan Bosch katı meyve sıkacakları, tam da bu keyfinizi tamamlıyor. Sağlığına, lezzete ve keyfine düşkün herkesi Bosch ile bol vitaminli bir yaz bekliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla tüketicilerin hayatı kolaylaştıran çok çeşitli ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, yaz boyunca, deniz, havuz ve güneşin tadını hem sağlıklı hem de lezzetli bir şekilde çıkarmak isteyenlere, Bosch MES3000 ve MES20A0 katı meyve sıkacaklarını öneriyor. Sağlıklı bir hayata adım atmak isteyenler için en yardımcı ürünlerden olan Bosch katı meyve sıkacakları, meyve ve sebzeleri kesmeye bile gerek kalmadan sıkıyor, günün her öğünü bol vitaminli ve çok özel kokteyller ile şifa sunuyor. Yazlık mekanlarda serinliğe hasret kalmamak ve misafirlerine de hoş ikramlarda bulunmak isteyenlerin sağ kolu oluyor.

Yaz Boyu Tazelik, Sağlıklı Serinlik Ve Bol Vitamin İçin

Yazın deniz, havuz ve güneş derken sıcakta kendinizi susuz ve vitaminsiz bırakmamak çok önem kazanıyor. Bunun için de sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz, bol su ve vitamin gerekiyor. Bosch katı meyve sıkacakları da, hayatınızı kolaylaştıran özellikleri sayesinde her güne zahmetsizce sıkılmış bir bardak taze meyve veya sebze suyu ile başlamanızı sağlıyor. Üstelik, günün her saati, dilediğiniz meyve veya sebzenin suyunu kolayca sıkarak, hem sizi hem ailenizi hem de misafirlerinizi ferahlatıyor.

Geniş yükleme kapasitesi ve meyve, sebzelerin önceden doğranmadan koyulmasına olanak tanıyan ekstra geniş yükleme borusu her an ve zahmetsizce taze meyve suyu hazırlanmasını olanaklı kılıyor. Bu sayede herkes, vücudunun ihtiyacı olan tüm vitamin ve minerallere doğal yollarla ulaşabiliyor. Paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeciyle farklı meyve ve sebze türlerini son damlasına kadar sıkabiliyor. 700 Watt gücündeki motoru ve iki kademeli hız ayarı da sert veya yumuşak tüm meyve ve sebzelerden mümkün olan en fazla suyun elde edilmesini sağlıyor.

Bosch MES3000 ve MES20A0 Katı Meyve Sıkacağı – Özellikler
• Yüksek performans sağlayan güçlü motor: 700 W
• Geniş meyve ve sebze besleme ağzı - malzemeleri kesmeden suyunu sıkma imkanı
• Paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci ile meyve ve sebzeleri son damlasına kadar hızlı ve verimli bir şekilde sıkar
• Dayanıklı ve şık çelik dış gövdesi ve akış başlığı
• Dayanıklı alüminyum kıskaçları sayesinde güvenli ve sızıntısız kapak sistemi
• Aktif motor yönetimi: özel emniyet sistemi ile meyve presi sadece parçalar komple monte edildikten sonra çalışır. Yaralanma veya sıçrama riski olmadan güvenli kullanım sağlar.
• Farklı sebze ve meyve türleri için kullanılabilir
• 2 kademeli hız ayarı
• Kolay temizleme: tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir
• Kaymayı engelleyen lastik ayaklar sayesinde sarsıntısız çalışma özelliği
• Otomatik posa atma işlemi
• Çıkartılabilen, yüksek kapasiteli posa kabı, köpük ayraçlı kap, Kablo dolama yeri
• Mavi/Gümüş renkli MES3000’in Fiyatı: 269,60 TL
• Beyaz/Antrasit renkli MES20A0’in Fiyatı: 216,80 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT