Yaz Sebze ve Meyvelerinin Tazeliğini Kış Sofralarına da Taşımak İsteyenlere Bosch Çekmeceli Derin Dondurucu

Alışveriş Alışveriş Yaz Sebze ve Meyvelerinin Tazeliğini Kış Sofralarına da Taşımak İsteyenlere Bosch Çekmeceli Derin Dondurucu

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Bosch GSD26N12NE çekmeceli dolap tipi derin dondurucu, yazın çarşı-pazarların tezgahlarını süsleyen rengarenk sebze ve meyveleri, aynı tazeliği ve vitamini ile kışın da sofrasında görmek isteyenler için biçilmiş kaftan. A enerji sınıfı Bosch GSD26N12NE’de, +25°C’den -18°C’ye kadar soğutma işlemi sadece 24 saat içinde gerçekleştiği için yiyeceklerin hücre zarı zarar görmüyor. Koruyucu madde içermeyen dondurulmuş gıdalar, tazeliğini ve besin değerini her mevsim koruyor ve son derece sağlıklı oluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yalnızca günlük yaşamımızı değil geleceğimizi de iyileştirmeye yönelik teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Bosch GSD26N12NE çekmeceli dolap tipi derin dondurucu ile özellikle günlük iş koşturmacasında her gün taze yiyecek alışverişi yapacak kadar zamanı olmayan organik ve dondurulmuş gıdaseverlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Meyve ve sebzeleri mevsiminde toplayıp, kış için depolayan organik tüketim taraftarlarının, çocuklarını vitamini bol taze sebze ve meyveler ile sağlıklı büyütmek isteyen ailelerin, ailesinden uzakta yaşayan öğrencilerin ve dondurulmuş gıda tüketimi yüksek olan bekarların yardımcısı oluyor. Bosch çekmeceli derin dondurucu, hızlı yaşam döngüsünde, kazandırdığı zaman ve sunduğu pratik çözümlerle birlikte mevsiminde toplanmış sağlıklı, besleyici ve taze yiyecekleri, şimdiden dondurucuda depolayıp, kışın afiyet ve sağlıkla tüketme olanağı da sunuyor.

Bosch çekmeceli derin dondurucu sayesinde tüm enerji ve zamanınız size kalıyor
Bosch GSD26N12NE çekmeceli derin dondurucu, özellikle minik bebeği olan anneler, çalışma hayatındaki yoğun tempo nedeniyle mutfak işlerine kısıtlı zaman ayırabilen kadın, erkek tüm çalışanlar için son derece rahatlıkla tercih edilebilecek bir ürün. Anneler, yine mevsiminde toplanmış her türlü sebzeyi, bebeğine uygun minik porsiyonlar halinde dondurup, Bosch GSD26N12NE’nin 1 adedi büyük (bigbox) olmak üzere, 5 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesine düzenli bir şekilde yerleştirip, istenilen zamanda kolayca kullanılabiliyor. Yine çalışanlar da diledikleri taze sebze ve meyveleri, Bosch çekmeceli derin dondurucuda diledikleri gibi saklayıp, işten eve yorgun argın geldiklerinde zamandan da tasarruf ederek, tazelenebiliyor. Böylece, tüm vakit ve enerjilerini sevdiklerine ayırabiliyor.

İhtiyacınız olan her gıda, hemen elinizin altında
Bosch çekmeceli derin dondurucu, gıdaların düzenli bir şekilde yerleştirilmesine ve ihtiyaç duyulduğunda alınmasına imkan vermesi ile diğer tip derin donduruculardan çok daha avantajlı. 217 litrelik geniş iç hacmi, çekmeceleri ve bir adet kapaklı dondurucu bölmesi sayesinde kolay kullanım sunuyor. Bu eşsiz özellikleri ile Bosch GSD26N12NE’de gıdalar tiplerine göre, kullanıcının belirleyeceği çekmecede saklanabiliyor. Böylece, ihtiyaç anında, eğer istenilen gıda dondurucunun en altında ise bütün dondurulmuş gıdaların dışarı çıkarılması gerekliliği de ortadan kalkıyor. Özetle; aradığınız her gıda, elinizin altında oluyor. Devamlı çalışacak bir ürün olduğu için enerji tüketimi de oldukça önemli. Bosch GSD26N12NE, A enerji sınıfı olduğu için hem cebinizi hem çevreyi koruyor.

Annenizin yemekleri, özlediğiniz her zaman tabağınızda
Anneniz çok uzaklarda olsa bile lezzetli yemekleri her zaman mutfağınızda. Sürekli tazelik ve uzun süreli koruma için ideal çözüm sunan Bosch GSD26N12NE’de yiyecekler +25°C’den -18°C’ye kadar soğutuluyor ve bu işlem sadece 24 saat içinde gerçekleştiği için yiyeceklerin hücre zarı zarar görmüyor. Bu da yiyeceklerinizi derin dondurucunuzda 2 ila 12 ay arasında tazeliğini koruyarak saklayabileceğiniz anlamına geliyor.

Dondurulmuş gıdalar her mevsim taze ve sağlıklı
Artık dilediğiniz kadar sebze, meyve ve eti dondurup, istediğiniz her an elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz. Dondurulmuş gıdaların vitamin ve besin değerleri pişirme sırasında kaybolmuyor, ayrıca sebze ve meyvelerin ayıklanması, yıkanması temizlenmesi gerekmediğinden yemek hazırlamak son derece pratik bir hale geliyor. Dondurulmuş gıdaların tamamını tek seferde tüketmek de gerekmiyor. Her seferinde sadece ihtiyaç olan kadarı kullanılıp geri kalanı saklanabiliyor. Üstelik dondurulmuş tüm meyve ve sebzeler her mevsim aynı lezzette ve mevsim dışı çıkan ürünlerden daha sağlıklı, hem lezzetli hem de daha ekonomik. Ayrıca konservelerin aksine dondurulmuş gıdalarda koruyucu madde bulunmuyor ve yiyeceklerin hem besin değeri hem de tat, renk ve kokusu taze ürün ile aynı kalıyor.

Bosch çekmeceli derin dondurucu için en küçük mutfaklar bile yeterince büyük
GSD26N12NE model Bosch çekmeceli dolap tipi derin dondurucu, kompakt tasarımı sayesinde tüm mutfaklarda kolaylıkla kendine yer buluyor. Değiştirilebilir kapı yönü, yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar ve tekerlekli arka ayaklar sayesinde bu cihazı mutfağınıza yerleştirmek çok kolay oluyor. 24 saatte dondurma kapasitesi 22 kg olan bu derin dondurucu elektrik kesintilerinde yiyecekleri bozulmadan tam 18 saat muhafaza ediyor. Ayrıca, gıda yerleştirmeden 24 saat önce ‘şok dondurma’ özelliğini devreye sokarak dondurucunun kapağının açık olduğu yerleştirme işlemi sırasında içerideki gıdaların ısı artışından etkilenmesi önleniyor. Donma işleminin tamamlanmasının ardından ise sistem, normal soğutma fonksiyonuna dönüyor. Ayrıca dondurucuda bir ısı artışı olursa optik uyarı sistemi sayesinde alarm devreye giriyor ve kullanıcıyı uyarıyor. Bosch GSD26N12NE çekmeceli dolap tipi derin dondurucu - Özellikler
• HighDoor (yüksek kapı), Sofline dizayn, Bombeli
• Yüksekliği ayarlanabilir ön ayaklar, tekerlekli arka ayaklar
• Bütün derin dondurucu bölmelerinde dondurma özelliği
• Şok dondurma fonksiyonu
• 1 adedi büyük olmak üzere, 5 adet şeffaf derin dondurucu çekmecesi • Dondurucu bölmesi net hacim: 199 litre
• Dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 22 kg
• Elektrik kesintisinde saklama: 18 saat
• Kapı menteşesi - sağ, Değiştirilebilir
• Boyutlar (YxGxD): 156 x 60 x 65 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT