Yazı Colin’s’le Kucaklayın

Alışveriş Alışveriş Yazı Colin’s’le Kucaklayın

Tarihler: 27 Mayıs 2011 Cuma ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Colin’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2011 ~ Haz 23, 2011

Trendleri takip edenlerin ilk tercihi Colin’s, yaz alışverişini çılgınlığa dönüştürüyor! 27 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek bu özel kampanya süresince, Colin’s ikinci ürün alan herkese yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

İkinci Ürüne Yüzde 50 İndirimle Yazınız Colin’s’le Renklensin!

2010-2011 ilkbahar / yaz koleksiyonuyla sezona etkili bir giriş yapan Colin’s, tarzıyla kendini ifade etmek isteyen müdavimleri için şahane bir yaz kampanyası başlattı. 27 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında Colin’s mağazalarından alışveriş yapan herkes ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı kazanıyor.

Yaz alışverişini çılgınlığa dönüştüren Colin’s mağazalarında etkileyici bir yaz koleksiyonun yanı sıra; terlikten çantaya, takıdan şapkaya ve ayakkabıya varan aksesuar koleksiyonu da Colin’s müdavimlerinin alışveriş çantalarında yerlerini almaya başladı bile.

Sıra dışı koleksiyonlarıyla müşterilerine şık ve etkileyici alternatifler sunan Colin’s, böylelikle 2011 yazına da özgürlükçü ve aykırı tarzıyla damgasını vuracak gibi görünüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT