Yazı Gran Pavesi`nin Domatesli - Peynirli ve Zeytinli atıştırmalık çeşitleri ile sağlıklı ve hafif geçirmeye ne dersiniz?

Alışveriş Alışveriş Yazı Gran Pavesi`nin Domatesli - Peynirli ve Zeytinli atıştırmalık çeşitleri ile sağlıklı ve hafif geçirmeye ne dersiniz?

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Barilla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
Yazı Gran Pavesi’nin Domatesli – Peynirli ve Zeytinli atıştırmalık çeşitleri ile sağlıklı ve hafif geçirmeye ne dersiniz?
“Deneyin vazgeçemeyeceksiniz “

Dünyanın önde gelen gıda kuruluşlarından Barilla, makarnada bir numara olmanın yanı sıra, ürün yelpazesinde yer alan, Akdeniz’in karakteristik zeytin aromalı lezzeti Gran Pavesi “Zeytinli” Krakeri ve “Domatesli-Peynirli” çeşidiyle bu yazın vazgeçilmez atıştırmalığı olacak.
Dilerseniz plajda, dilerseniz beş çayı ve soğuk içeceklerinize eşlik etmesi için yanıbaşınızda… Gran Pavesi, nefis lezzeti, mis gibi kokusu ile sizi Akdeniz lezzetleri ile buluşturacak.
Barilla güvencesiyle satışa sunulan “Gran Pavesi Domatesli-Peynirli ve Zeytinli Kraker çeşitleri” tamamen doğal ve en kaliteli malzemelerden üretilmektedir.
Çıtır çıtır atıştırmalık Gran Pavesi Domatesli-Peynirli ve Zeytinli Kraker, sağlıktan ve lezzetten ödün vermeyenlerin vazgeçemeyeceği bir seçenek. Geleneksel Akdeniz tadlarında, Zeytinli ve Domatesli-Peynirli “Gran Pavesi Kraker”leri ile yaz aylarında, zinde ve ince kalın.
Dalından koparılmış mis gibi domates ve zeytinler gününüzün her anına eşlik etsin…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT