Yemek Yapmayı Hiç Sevmiyorum

Alışveriş Alışveriş Yemek Yapmayı Hiç Sevmiyorum

Tarihler: 02 Nisan 2007 Pazartesi ~ 05 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Kelime Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2007 ~ Nis 5, 2007
YEMEK YAPMAYI HİÇ SEVMİYORUM – SEMİN SAYIT

Dediklerine göre, bazı kadınlar yemek yapmaktan çok hoşlanırmış. Tatlısından tuzlusuna kadar çeşit çeşit yiyecekler hazırlayıp sofralarını donatmak ve sevdiklerini doyurmak en büyük zevkleriymiş. Tabii vardır böyleleri ama bu kitap onlar için değil... Bu kitap, sırf zorunlu oldukları için mutfağa giren ama bundan hiç mi hiç hoşlanmayanlar içindir.
İçindeki tarifler canınızı sıkıp keyfinizi kaçıracak uzun işler değil, çabucak hazırlayıp kitabınızı okumaya, müziğinizi dinlemeye, televizyonunuzu izlemeye ya da neden zevk alıyorsanız onu yapmaya dönebileceğiniz cinsten şeylerdir.
Kısacası, dünya mutfağından lezzetli ve farklı birçok yemek tarifinin olduğu “Yemek Yapmayı Hiç Sevmiyorum” kitabı, kendinize daha çok zaman ayırmanız için hazırlandı.
Semin Sayıt
Roma, 2007

Önsöz
Yıllar önce bu konuda bir kitap okumuştum. Yazarını anımsamadığım ama bazı bölümleri hâlâ aklımda olan bu kitap beni çok etkilemişti. O zamanlar değil pişirmek, yemek yemekten bile hoşlanmazdım. Kalabalık bir aileydik; eşimiz dostumuz da çok olduğundan genellikle uzun sofralar kurulur, türlü türlü yemekler yenirdi. Çocukken iskelet gibi zayıf bir kız olan bense, yalnız karpuz severdim ama karpuzdan önce tabağımdaki yemeği bitirmek zorundaydım ve ben, inatçı keçi, ağzımda bir türlü yutamadığım lokmayla saatlerce masa başında oturur, annemle babamı deli ederdim. Bugün artık yemek yemeyi seviyorum ama pişirmek ancak özel günlerde özel dostlar için yaptığım bir iş olarak kaldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT