Yemeksepeti.com ile Yılbaşı Sofralarında Online Şölen

Alışveriş Alışveriş Yemeksepeti.com ile Yılbaşı Sofralarında Online Şölen

Tarihler: 17 Aralık 2009 Perşembe ~ 17 Ocak 2010 Pazar

Firma: yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2009 ~ Oca 17, 2010
Yemeksepeti.com yılbaşı gecesinde, sofralarınızı harika lezzetlerle donatıyor. Kestaneli iç pilavlı hindi dolması yemeksepeti.com ayrıcalığıyla yılbaşı akşamı kapınıza kadar getiriliyor. Ayrıca yemeksepeti.com bünyesindeki restoranların sunduğu birbirinden lezzetli meze ve tatlılar arasından da tercih yapabiliyorsunuz.

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek sipariş sitesi yemeksepeti.com, kullanıcılarına yılbaşı gecesi için harika sürprizler sunuyor. Yılbaşı gecesini evde sevdiklerinizle birlikte kutlamak istiyorsanız yılbaşı hindisini ve farklı meze çeşitlerini www.yemeksepeti.com adresinden birkaç tıklamayla sipariş verebilirsiniz. Yılbaşı hindisi, özel olarak kestaneli iç pilavla hazırlanıyor ve yılbaşı gecesinde enfes bir ziyafet sunuyor. Yemeksepeti.com’da hindinin yanı sıra yılbaşı sofralarını renklendirmek için birbirinden lezzetli seçenekler bulunuyor. Yemeksepeti.com üyesi restoranlar tarafından özenle hazırlanan mezeler, salatalar ve tatlılar özel ambalajlarında 31 Aralık akşamı istediğiniz saat aralığında kapınıza kadar getiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT