Yemeksepeti.com yeni yılda DVD arşivinizi genişletiyor

Alışveriş Alışveriş Yemeksepeti.com yeni yılda DVD arşivinizi genişletiyor

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 15 Ocak 2009 Perşembe

Firma: yemeksepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 15, 2009
Yemeksepeti.com yeni yılda DVD arşivinizi genişletiyor
Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com’un yeni yıl kampanyası DVD arşivinizi zenginleştiriyor.
Yemeksepeti.com’dan 29 Aralık 2008 - 15 Ocak 2009 tarihleri arasında 10 YTL ve üzerinde en çok sipariş veren 200 kullanıcı, birbirinden keyifli DVD’lere sahip oluyor. Üstelik film paketlerinin neredeyse tamamı yemeksepeti.com’un DVD Keyfi promosyonu dışındaki filmlerden oluşuyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com, kullanıcıları için harika bir yeni yıl sürprizi hazırladı. 19 Aralık 2008 - 15 Ocak 2009 tarihleri arasında 10 YTL ve üzerinde en çok sipariş veren ilk 200 yemeksepeti.com kullanıcısı birbirinden keyifli filmlere sahip oluyor. İlk beş sırada yer alan kullanıcılar 50 DVD’den oluşan hediye paketi ve Philips DVD-DIVX Oynatıcı kazanıyor. 6. - 50. sıradaki kullanıcılar 50 DVD, 51. – 200. arasında yer alanlar ise 25 DVD’den oluşan film paketiyle arşivlerini genişletme şansını yakalıyor. Üstelik film paketleri neredeyse tamamı yemeksepeti.com’un çok sevilen DVD Keyfi promosyonu dışındaki filmlerden oluşuyor.

Yemeksepeti.com kullanıcıları Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini kolayca ve hiçbir ek ücret ödemeden sipariş verebiliyorlar. Üstelik de restoranların yalnızca yemeksepeti.com’a özel hazırladığı kampanyalardan yararlanma fırsatına da sahipler. Türkiye ve Kıbrıs’ta 480 binden fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan yemeksepeti.com, 2.900’ün üzerinde üye restorandan 282 bin farklı çeşitte yemek alternatifi sunuyor. Yemek ve menülerin fiyatlarını ayrıntılı olarak inceleyebilme fırsatı sunan yemeksepeti.com, hem Türkçe hem de İngilizce olarak hizmet veriyor. Yemeksepeti.com internetin yanı sıra wap.yemeksepeti.com, SMS ve DIGITURK 525. kanaldan da sipariş kabul ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT