Yeni Adidas by Stella McCartney Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu Sezona Hazır

Alışveriş Alışveriş Yeni Adidas by Stella McCartney Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu Sezona Hazır

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney’nin adidas için tasarladığıadidas by Stella McCartney Koleksiyonu, Sonbahar/Kış 2011 sezonuna, sade, modern ve konforlu bir ürün yelpazesi ile giriyor. Koleksiyonun vazgeçilmez serisi Running’den;Running mont, MonogynaRunnerayakkabı ve BumBag aksesuarlar, yedi farklı seriden oluşan yeni koleksiyonda en gözde ürünler olarak öne çıkmayı başarıyor.

adidas by Stella McCartney, sofistike, sade ve modern görünümlü bir koleksiyonla Sonbahar/Kış 2011 sezonuna giriyor. Koleksiyon, kendine güvenen güçlü bir kadın imajı yaratmak için feminen ve maskülen detayların muhteşem birlikteliğini barındıran yedi kategoriden oluşuyor. Dünyaca ünlü tasarımcının moda görüşünün yansıması olan adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, tarzların birlikteliğine ve üstün performansa öncülük etmeye devam ediyor.

Bir antrenman kıyafeti aynı anda hem şık, hem konforlu, hem de kişiye özel olabilir
Stella McCartney yeni koleksiyon için “Bu koleksiyon bir duruşu olan ve egzersizleriniz esnasında kendinizi şık hissedeceğiniz, size özgü tarzda çarpıcı parçalar sunan antrenman kıyafetlerinden oluşuyor” diyor. Yeşil ve griyle buluşan mavi tonlarının birlikteliği ve yılan derisi desenikoleksiyona yeni bir görünüm ve kullanıcısına ise kendine özgü bir tarz sunuyor.

Üstün performans teknolojileri, adidas by Stella McCartneyRunningKoleksiyonu’nda bir araya geldi
adidas, zorlu sporların en önemli konusu olan ısı yönetimine odaklanarak sporcu için ideal olan vücut ısısını korumak üzere Clima365’i geliştirdi. Maksimum ısı yönetimi sağlayan bir kumaş konsepti olan, terletmeyen, her türlü sıcaklık ve hava şartlarında optimal vücut ısısı olan 37°C’de hareket etmeyi sağlayan Clima365, adidas by Stella McCartneyRunningKoleksiyonu’nda da kullanıldı. Koleksiyonda kullanılan bir diğer teknoloji olan PrimaLoft ise;inanılmaz yumuşak, hafif ve üstün su geçirmez özelliğiyle son derece havadar bir kumaş teknolojisi. adiWEAR® özelliğine sahip, dayanıklı, adidas by Stella McCartney ayakkabılar ise, erken yıpranma ve yırtılmalara karşı dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT