Yeni Eeose Kaş ve Kirpik Serumu

Alışveriş Alışveriş Yeni Eeose Kaş ve Kirpik Serumu

Tarihler: 29 Şubat 2012 Çarşamba ~ 29 Nisan 2012 Pazar

Firma: Eeose

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Şub 29, 2012 ~ Nis 29, 2012

Artık herkes uzun ve doğal kirpiklere sahip olacak Yeni ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu ile…

Dermokozmetik alanında son yılların en büyük buluşu piyasaya çıktı. ÉEOSE Laboratuvarlarında uzun süren AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen ÉEOSE Kaş ve Kirpik serumu ile artık daha uzun kirpiklere ve daha anlamlı bakışlara sahip olabilirsiniz… ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu ile yıllardır beklediğiniz mucize gerçeğe dönüşüyor.

Her kadının hayali uzun ve gür kirpikler ÉEOSE ile artık hayal değil. Gerçek kirpiklerinizin doğallığını bozmadan, uzamasına ve gürleşmesine yardımcı olan ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu kullanımından sadece 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırıyor. Etkinliği klinik testlerle de kanıtlanmış. ÉEOSE Serum, kirpiklerinizde 6. haftanın sonunda ise %72’lere varan bir yoğunluk sağlıyor. Kaşların yoğunlaşması için de kullanılabilen ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu içeriğindeki Akıllı Peptide Molekülleri ile cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri uzatmada ve gürleştirmede etkili oluyor.

Günde sadece bir kez sıvı bir eyeliner gibi sürülen ÉEOSE serum, kirpik köklerine etki ederek 3’lü bir etki gösteriyor. ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu kısa kirpikleri uzatma, zayıf ve cılız kirpikleri güçlendirip kalınlaştırarak dolgunlaştırma ve yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını arttırıp kirpikleri gürleştirmeye yardımcı oluyor.

ÉEOSE’nin etkinliği ve güvenilirliği, Amerika ve Almanya’nın saygın laboratuarlarında dermatologlar gözetiminde yapılan klinik çalışmalarla test edilen bu yepyeni ürünün fiyatı ise 93 TL…

Bu özel ürünü tüm eczanelerde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

muhteşem ürün
sadece okuyodum hemen alacamyazılanlar doğrudur inşallah
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT