Yeni Göz Sağlığı İletişim Platformu

Alışveriş Alışveriş Yeni Göz Sağlığı İletişim Platformu

Tarihler: 14 Ocak 2008 Pazartesi ~ 19 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: www.banucosar.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2008 ~ Oca 19, 2008
Yeni Göz Sağlığı İletişim Platformu
www.banucosar.net

Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Banu Coşar, yeni internet sitesi www.banucosar.net üzerinden hastalarıyla ve göz sağlığıyla ilgilenen kişilerle buluşuyor.
Acıbadem Göz Merkezi’nde görev yapan Doç. Dr. Banu Coşar, hastalarıyla olan iletişimini web ortamında da sağlayabilmek, göz sağlığı ile ilgili kamuoyunda bilinç oluşturmak ve merak edilen konular hakkında site ziyaretçilerini bilgilendirebilmek için bir göz sağlığı iletişim platformu oluşturdu.

www.banucosar.net sitesinde, göz sağlığı hakkında detaylı bilgilere yer veriliyor, ayrıca ziyaretçilerin web üzerinden Dr. Coşar’a ulaşarak, merak ettikleri konular hakkında soru sormaları ve randevu taleplerini iletmeleri sağlanıyor. Soruların 24 saat içerisinde yanıtlandığı ve gerçekleştirilen muayene ve tetkik sonuçlarının takip edilebildiği sitede, konuların içerikleri zor tıbbi terimlerden mümkün olabildiğince arındırılarak günlük bir dille ifade ediliyor. Ayrıca sitede, küresel ısınmanın ve bilgisayar kullanımının göze etkileri gibi günümüzün en ilgi çeken güncel konularına da yer veriliyor.

www.banucosar.net sitesiyle, göz rahatsızlığı olan hastaların gördükleri tedavinin yanı sıra, hastalıklarının sebepleri ve tedavi yöntemleri konusunda, internet gibi kolay ve hızlı bir ulaşım aracından faydalanarak detaylı bilgi sahibi olması sağlanıyor. Doç. Dr. Banu Coşar, insanların göz rahatsızlıkları konusunda alabilecekleri önlemler ve bu hastalıklardan korunma yolları konusunda kamuoyunda bir bilinç yaratılması gerektiğine de dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT