Yeni İnci ile Sevgililer Günü`nde İç Uyumu Yakalayın!

Alışveriş Alışveriş Yeni İnci ile Sevgililer Günü`nde İç Uyumu Yakalayın!

Tarihler: 01 Şubat 2005 Salı ~ 14 Şubat 2005 Pazartesi

Firma: Yeni İnci Underwear

Adres: Yeni İnci İç Giyim Mağazaları Adalar İstanbul

Telefon: 0800 211 10 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2005 ~ Şub 14, 2005
EVGİLİLER GÜNÜ’NDE, SEVGİLİNİZLE “İÇ” UYUMU YENİ İNCİ UNDERWEAR İLE YAKALAYIN

Yeni İnci Underwear, Sevgililer Günü için özel hazırlanan “Moulin Rouge” koleksiyonuyla hem sevgilisine güzel ve seksi gözükmek isteyen kadınlara, hem de sevdiğini özel bir hediyeyle şaşırtmak isteyen erkeklere farklı seçenekler sunuyor.

Yeni İnci Underwear tasarımcıları, “Moulin Rouge” koleksiyonuyla Sevgililer Günü için aşkı danteller, gipürler, tüller ve kadife kumaşlarla yeniden yorumladılar. Koleksiyondaki çamaşırlar, dantel süslemeli, kurdeleli, fırfırlı veya tamamen dantelden oluşan sütyen-külot takımların yanı sıra yine dantelli ve kadife ya da saten askılarla zenginleştirilmiş, minik baby-doll tarzında atletlerden ve jartiyer takımlardan oluşuyor.

Yılın modası olan French Kniker’lar (Şort külot) ve haute couture yaklaşımı ile üretilen kristal taşlarla, tüller ve dantellerle süslü çamaşırlar sevgililer gününde romantizmi üst noktalara taşıyacak. Özgün tasarımlar, kaliteli kumaş, yaratıcılığın stile başarılı uygulaması olan “Moulin Rouge” koleksiyonun ana renklerini aşkın resmi rengi kırmızı, yeni başlangıçların, masumiyetin rengi beyaz ve siyahın gizemi oluşturuyor.

Yeni İnci Underwear Sevgililer Günü’nde de, iç giyimde kendi modasını yaratan ve maksimum özellikler arayanların tek tercihi olacak.
Ücretsiz Tüketici Hattı: 0800 211 10 44
Fabrika Satış Mağazası: 0212 613 83 33

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT