Yeni Kişisel Antrenörüz: adidas miCoach!

Alışveriş Alışveriş Yeni Kişisel Antrenörüz: adidas miCoach!

Tarihler: 19 Nisan 2012 Perşembe ~ 19 Haziran 2012 Salı

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2012 ~ Haz 19, 2012

adidas, sporcunun performansını ölçen, kaydeden ve bu bilgileri kablosuz olarak iPod/ iPhone veya bilgisayara aktarabilen yeni kişisel antrenörlük teknolojisi adidas miCoach’u sporseverlerin beğenisine sunuyor.

1920 yılından bu yana dünya spor endüstrisinin her dalına destek veren, sporun ve sporcunun gelişimini misyon edinen adidas, şimdi de yeni miCoach kişisel antrenörlük sistemini geliştirdi. adidas miCoach, sporcuları daha hızlanmaları için motive etmek, antrenman hedeflerini büyütmek ve gerçek potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için geliştirildi. Antrenman yaparken, koşarken, futbol, basketbol veya tenis oynarken bir sporcu için önemli olan tüm verileri kaydeden miCoachSpeed_CELLTM,kişisel antrenörlükgöreviniüstleniyor.

adidas spor ayakkabıların içine veya bazı modellerde miCoach için özel olarak tasarlanan tabana yerleştirilebilen adidas miCoach Speed_CELLTM, sporcuların toplam koşu mesafesi, depar sayısı, maksimum hız gibi verilerini kaydediyor.

miCoach CONNECT sayesinde bu verileri iPod/ iPhone veya bilgisayarınıza kablosuz olarak aktarmanızı sağlıyor. Aktarılan veriler sayesinde sporcular kendi potansiyellerini görme, önceki sonuçları ile karşılaştırma ve kendilerini geliştirme şansını yakalıyorlar. Aynı zamanda bu verileri sosyal medya platformlarında paylaşma imkanı sunan adidas miCoach uygulamaları, sporcunun kendisini, arkadaşlarıyla veya verilerini daha önce paylaşmış dünyaca ünlü sporcularla karşılaştırma olanağı da sunuyor.

adidas miCoach nasıl çalışıyor?

Tüm spor ayakkabıların içine yerleştirilebilen miCoach Speed_CELLTM, iPod/iPhone uyumlu miCoach CONNECT sayesinde iPhone’a, PC/Mac uyumlu miCoach CONNECT sayesinde ise bilgisayara verileri kablosuz olarak aktarabiliyor.

iPhone’da kullanılabilen miCoach Football ve miCoach Running uygulamalarında yer alan oyunlardaki avatarlar, kullanıcının gerçek verilerini kullanarak güç kazanıyor ve uygulama içerisindeki oyunlarda kullanıcının birebir özelliklerine sahip olarak mücadele ediyorlar. Bu da, kullanıcılara hem eğlenceli hem de rekabeti bol bir platform sunuyor.

İleri teknoloji ile yenilenen adidas miCoach’un iPod/iPhone uyumlu modeli 263 TL, PC/MAC uyumlu modeli ise 216 TL’lik fiyatıyla, adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT