Yeni Nesil SDXC Kart Yüksek Kapasite ve Yüksek Hızlı Arayüz Sağlar

Alışveriş Alışveriş Yeni Nesil SDXC Kart Yüksek Kapasite ve Yüksek Hızlı Arayüz Sağlar

Tarihler: 27 Eylül 2010 Pazartesi ~ 27 Ekim 2010 Çarşamba

Firma: Verbatim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2010 ~ Eki 27, 2010

İstanbul, 27 Eylül 2010 – Verbatim sonraki adımını Flash sektöründe 64GB depolama kapasitesine sahip yeni SDXC Class 10 hafıza kartı ile atıyor. Yeni SDXC [SD eXtended Capacity (arttırılmış kapasite)] Flash kart, geniş hacimli verileri yıldırım hızında işlemek için tasarlandı. Kullanıcıların cep telefonları, video kameraları, dijital fotoğraf makineleri veya oyun pedleri gibi elektronik cihazlarında daha fazla taşınabilir depolama alanı ve hız imkanı sunmaktadır.

Yeni nesil SDXC 64GB Class 10 hafıza kartı
• Geniş hacimli verileri yıldırım hızıyla işler
• UHS-I arabirimi 104MB/sn aktarım hızı sunar
• exFAT dosya sistemi geniş hacimli veri işler
• SDXC Windows7, Vista, XP ile uyumludur,
• SDXC hafıza kartları sadece SDXC host ürünleri ile kullanılabilir

Geniş Hacimli Yeri ve İnanılmaz Hız

SDHC kartlar üzerinde geniş hacimli veri işleme teknolojideki iki gelişme ile mümkün olur. Biri exFAT dosya sistemi diğeri ise saniyede 104MB’lık UHS-I arabirim hızı iledir. SDHC kartlar sadece 32GB kadar depolama kapasitesi sağlarken, Verbatim’in yeni SDXC (SD eXtended Capacity) hafıza kartı 64GB veri depolar. 8 saat Full HD video kaydı veya 10 mega piksellik kaliteli modda 20.000 üzerinde JPEG görüntü kayıt imkanı ile yeterli alan sunar. ExFAT dosya sistemi sayesinde SDXC kartta geniş hacimli veri işlenir. Ayrıca, UHS-I arabirimi filmleri, videoları, resimleri, oyunlaır, e-Kitapları, mobil uygulamaları veya navigasyon haritalarını 104MB/s hızla transfer eder.

Verbatim EUMEA Flash İş Geliştirme Müdürü Hans-Christoph Kaiser "Dijital fotoğraf makinesi kullanıcıları bu teknoloji ile hiç olmadığı kadar saniyede daha fazla fotoğraf çekebilirler. Örneğin; bir futbolcunun gol atışını şimdi çok daha ayrıntılı olarak görüntüleyebilirler. Ayrıca, kişisel kullanıcılar daha profesyonel video kamera çekimleri yapabilir. SDXC kartlar profesyonel video kayıt imkanı sunuyor," dedi.

SDXC Host Ürünleri Uyumluluğu
Verbatim SDXC 64GB Class 10 hafıza kartı, Windows 7, Vista ve XP ile uyumludur. SDXC teknolojisi en son host ürünleri gibi çalışır. SD ve SDHC kartlar SDXC yuvalarında kullanılabilmesine karşın SDXC kartları sadece SDXC host ürünlerinde kullanılabilir. PC veya dizüstü bilgisayar kullanıcılarının SDXC uyumlu bir sürücü yüklemesi gerekiyor. SD yuvası için uygun yazılım Microsoft Yükleme Merkezi’nde edinilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT