Yeni Nike+Sportband ile Koşmak Artık Daha Eğlenceli ve Kolay

Alışveriş Alışveriş Yeni Nike+Sportband ile Koşmak Artık Daha Eğlenceli ve Kolay

Tarihler: 10 Haziran 2008 Salı ~ 10 Haziran 2008 Salı

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2008 ~ Haz 10, 2008
YENİ NIKE+ SPORTBAND İLE KOŞMAK ARTIK DAHA EĞLENCELİ VE KOLAY
Nike’ın son harikası Nike+ SportBand, dünyanın en büyük koşu kulübüne bağlanmak için yeni bir yol sunuyor ve her koşulda çok daha iyi bir performans elde etmek için koşu verilerini takip etme imkanı veriyor.
Nike, koşu deneyimini bir üst düzeye taşıyacak ve koşuculara yepyeni seçenekler sunacak olan bir ürünle sporseverlerin karşısında. Teknoloji harikası Nike+ SportBand, koşu sırasında sporculara, eş zamanlı performans bilgileri sunuyor ve aynı zamanda koşucuların dünyanın en büyük koşu kulübüne bağlanmalarını sağlıyor. Bunun yanı sıra, www.nikeplus.com adresinde hizmete giren Nike+ Coach başlığına tıklayanlar, ekstra mesafe kat etmek ve Nike+’ın çevrimiçi koşu topluluğuna dahil olmak için kişisel antrenörlük hizmeti alabiliyorlar.

Nike+ ile Yepyeni Bir Koşu Deneyimi
Nike+ SportBand, koşucuların kat ettikleri mesafeyi, koşu hızlarını, sürelerini ve yaktıkları kalorileri koşu sırasında görmelerini ve ayrıca nikeplus.com adresindeki tüm özellikleri kullanabilmelerini sağlıyor. Müzik eşliğinde koşmak istemeyen veya müzik eşliğinde koşma şansı olmayan koşucular için tasarlanan Nike+ SportBand, Nike+ teknolojisinin tüm olanaklarını sunmanın yanı sıra, Nike+ deneyimini çok daha geniş bir koşucu kitlesine ulaştırıyor. Ekstra motivasyondan hoşlanan veya müziksiz yapamayanlar da iPod nano sistemi aracılığıyla koşu sırasında koşu bilgilerini duymaya devam edecekler.
Nike + iPod Sport Kit’te nasıl ki ayakkabıların sensör aracılığıyla nanoya bilgi göndermesi sağlanıyorsa, Nike+ SportBand’de de bilekteki saat şeklindeki ürün, koşucunun adımlarını gösteriyor. Ancak bu kez koşucular, zamanı, hızlarını, kat ettikleri mesafeyi ve yaktıkları kaloriyi bileklerine tek bakışta öğrenebiliyorlar. Nike+ SportBand’in üzerindeki ekran yüzü, aslında çıkarılıp takılabilen bir bağlantı parçası. Nike+ uyumlu ayakkabıya yerleştirilen sensörde biriken tüm koşu verileri, bu parçaya aktarılıyor. Koşu bittiğinde, bu bağlantı parçası (USB bağlantısı) bilgisayara takılıyor ve böylece veriler, koşucunun kendi kişisel gelişimini takip edebildiği nikeplus.com adresine rahatlıkla gönderilebiliyor.
Bu yeni ürün sayesinde, spor kulübüne veya koşu gruplarına bağlı olan koşucular, toplu bir koşu sırasında bile kendi koşu bilgilerini takip edebiliyor. Hatta en az sayıda ekipmanla koşulan, yarış niteliğindeki koşularda Nike+ SportBand sunduğu eş zamanlı bilgiler sayesinde koşucuların kendi performanslarındaki nüansları bile fark etmesine imkan tanıyor.

Kişisel Antrenörlük Hizmeti
Koşu, Nike+ deneyiminin yalnızca ilk parçasını oluşturuyor. Koşucular, Nike+ teknolojisini kullanarak, www.nikeplus.com adresindeki global Nike+ topluluğuna kolay bir şekilde erişebiliyor ve bu adreste, yaptıkları koşu egzersizlerini bireysel olarak takip edebiliyor veya dünyanın diğer yerlerindeki koşucuların performanslarıyla kıyaslayabiliyorlar. Nike+ web sitesi, günlük, haftalık ve aylık mesafe karşılaştırma grafikleriyle koşuculara kendi koşu deneyimlerini takip etme imkanı sunuyor.
Sitede bulunan Nike+ Coach isimli özellik sayesinde koşucular kendi sanal antrenörlerine sahip olabiliyorlar. Nike+ Coach, her seviyeden koşucunun kendi antrenman programını hazırlamasına yardımcı olmak için bilgi ve motivasyon sağlayarak, sanal antrenörlük hizmetini bir üst seviyeye çıkarıyor. Nike+ Coach ile birlikte, başlangıç seviyesindeki ve orta seviyedeki koşucular, sistemde mevcut olan 5 km, 10 km, yarım maraton ve tam maraton programlarından birini seçebiliyorlar. Nike+ Coach, ileri düzeydeki koşuculara ise kendi antrenman programlarını hazırlamaları konusunda yardımcı oluyor. Kullanıcılar hangi kişisel antrenörlük programını seçerlerse seçsinler, elde ettikleri sonuçları her zaman otomatik olarak takip edip, sitedeki diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorlar. Hedef ne olursa olsun Nike+ üyeleri istedikleri hızı seçip, istedikleri şekilde bu hizmetten faydalanabiliyor.
Nikeplus.com adresindeki bir diğer ilgi çekici bölüm ise “Meydan Okuma” adını taşıyor. Bu bölümde koşucular, siteye kayıtlı olan arkadaşlarını veya hiç tanımadıkları kullanıcıları, bitiş çizgisine kimin daha önce varacağını görmek için rekabete davet edebiliyor. Sitenin yeni devreye giren diğer özellikleri arasında ise dünyanın farklı yerlerindeki kullanıcıların birbirlerine kıyasla nerede olduklarını gösteren liderlik tahtası, bireysel koşu güzergahlarını gösteren Google harita bağlantısı ve koşucuların günlüğü olarak kullanılan “Forum” bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT