Yeni Seneye Canlı Bir Ciltle Merhaba Demenin Keyfi Aisha İstanbul’da

Alışveriş Alışveriş Yeni Seneye Canlı Bir Ciltle Merhaba Demenin Keyfi Aisha İstanbul’da

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 06 Şubat 2011 Pazar

Firma: Aisha İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Şub 6, 2011

Ülkemizin ilk Doğal Kozmetik ve Aromaterapi markası Aisha İstanbul, aromaterapi ürünlerini kış aylarında cildinizi canlandırmak için hazırladı.

Kışın soğuk havasında, cildinize ilkbahar havasını yaşatacak Aisha İstanbul Zencefil Serisi, zencefil, servi, ardıç ve biberiye saf yağları ile hayat buldu. Literatürde “zingiber officinale” olarak geçen zencefil, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici, kas ısıtıcı ve afrodizyak etkilerinden dolayı yüzyıllardır Çin tıbbının baş tacı olan bir bitkidir. Kış aylarında özellikle kas ağrılarını hafifletip, öksürük, soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıklarda bünyeyi güçlendiren saf zencefil öz yağını, cildinizin de sağlığı için harmanlayan aisha İstanbul, seride yer alan yoğun bakım kremi, vücut peelingi ve vücut yağının yoğun ve kalıcı parfümü ile, mevsimin soğuk havasına karşı direncinizi arttırmak için tasarladı.

Cildi nemlendirip besleyen, ölü derilerden arındırıp parlatan ve aynı zamanda afrodizyak etkisi yapan sette, kayısı çekirdeği yağı, kalendula, shea butter, mango butter, zeytin yağı, jojoba, hindistan cevizi yağı, ölü deniz tuzu ve vitamini yağları kullanıldı.

Aisha’nın Bahçesinden

Aisha İstanbul, ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yapıyor. Ürünlerinin %100 içeriği doğal ürünlerden, % 60‘ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası Aisha İstanbul, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalıştı.

Satış noktaları için daha detaylı bilgiyi markanın web sitesinden ulaşabileceğiniz gibi, aynı zamanda www.aisha.com.tr adresinden de sizin için özel olarak hazırlanan ürünleri almaya devam edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT