Yeni Yıl Hediyeniz Bir Sepet Menekşe ve Botanika`dan Çiçek Coşturan Olsun

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıl Hediyeniz Bir Sepet Menekşe ve Botanika`dan Çiçek Coşturan Olsun

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Botanika

Telefon: 0216 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008

Yeni Yıl Hediyeniz Bir Sepet Menekşe Ve Botanika`dan Çiçek Coşturan Olsun!

Hazır kış soğukları gelmiş ve doğayı evlerde yaşatmaya başlamışken, yaşam alanlarınızda çiçek bahçeleri oluşturun. Yeni yılda sevdiklerinize hediye edeceğiniz Afrika menekşesi ile evlerde yıllar boyu sürecek rengârenk bir dünya oluşturabilirsiniz. Afrika menekşesinin yanında Çiçek Coşturan’ı ise sakın unutmayın!

Her evin bir menekşesi vardır. Beyazıyla, pembesiyle, moruyla; katmerli, fırfırlı çiçekleriyle; kalp şeklindeki yaprakları ile Afrika menekşesi, kış soğuklarında evinizi çiçek bahçesine dönüştürebilir. Özel günlerin en renkli hediyesi olan menekşe, uzun ömrü ile hediye ettiğiniz kişiye hep özel bir anı yaşatır. Yeni yıl için sevdiklerinize bir Afrika menekşesi ile Botanika’nın ona özel Çiçek Coşturan’ından hediye edin! Bu ikili ile 2009’da evleri ve saksıları sevdiklerinizle birlikte coşturmanın keyfine varın.

Evler her ne kadar kışın sera işlevi görüyor da olsa, doğal ortamlarından uzak kalan Afrika menekşesinin sağlıklı bir şekilde yetişebilmesi için doğru koşulların sağlanması gerekiyor. Bunun için uygun ısı, ışık, nem, su ve toprağın yanı sıra, Çiçek Coşturan gibi bitki besinleriyle gıda takviyesi yapmaya özen gösterilmeli. Bahçe ve bitki ürünleri sektörüne yön veren Botanika’nın 25 yıllık uzun bir tecrübesine dayanarak ürettiği Çiçek Coşturan, dünya trendlerini takip eden uzman bir Ar-Ge ekibi tarafından geliştiriliyor. Çiçek Coşturan, içeriğindeki bileşimle menekşenizin daha parlak renklere, güçlü bir yapıya, sağlıklı yapraklara sahip olmasını ve bol çiçek vermesini sağlıyor. Afrika menekşesi için özel bitki besininin yanı sıra 14 farklı çeşidiyle Çiçek Coşturan, her türden süs bitkisine canlılık ve güzellik katıyor.

Bitkiseverler tarafından beğeniyle kullanılan ve üretildiği tarihten bu yana toplam 6 milyon adet satılan Botanika’nın Çiçek Coşturan bitki besinleri, tüm Maxi, Carrefour, Metro, Kipa gibi marketler ile Bauhaus, Praktiker, Tekzen, Koçtaş gibi yapı marketlerinde satışa sunulmaktadır. Botanika hakkında daha detaylı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresi ziyaret edilebilir veya 0216 517 77 50 numaralı telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT