Yeni Yıla Puma ile Girin

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıla Puma ile Girin

Tarihler: 19 Ocak 2009 Pazartesi ~ 22 Ocak 2009 Perşembe

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2009 ~ Oca 22, 2009
YENİ YILA PUMA İLE GİRİN
Dünyaca ünlü günlük giyim ve spor markası PUMA, yepyeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde, hem sevdiklerinize hem de kendinize armağan edebileceğiniz modern, sportif ve şık koleksiyonlarıyla 2009’a merhaba diyor…

Yeni yıla yeni ve farklı bir görünümle girmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken PUMA mağazasına uğrayıp, kendi stilinize uygun koleksiyonlar arasından seçim yapmak…

Şehir yaşamını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan Urban Mobility Koleksiyonu ya da geçmişten izler taşıyan nostaljik PUMA Archieve Koleksiyonu bunlardan bir kaçı. PUMA’nın ünlü Japon markası Evisu ile birlikte ürettiği kot modelleri ise modern kesimleri ile bu koleksiyonların en şık tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Bilekte biten retro ayakkabı tasarımlarının yanı sıra, sıra dışı bere ve atkı modelleri, çeşitli renk alternatifleri bulunan ceketler, yün hırkalar ve şıklığından asla ödün vermeyenler için tasarlanan çarpıcı t-shirt modelleri ile PUMA, sonsuz seçenekler sunuyor. Üstelik sürpriz indirim fırsatları tüm PUMA mağazalarında ve satış noktalarında sizleri bekliyor.

PUMA’nın ayakkabı, kıyafet ve aksesuar tasarımları ile 2009’da tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT