Yeni Yıla Sağlıklı Bir Başlangıç İçin Sevdiklerinize Bosch Katı Meyve Sıkacağı Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Yeni Yıla Sağlıklı Bir Başlangıç İçin Sevdiklerinize Bosch Katı Meyve Sıkacağı Hediye Edin

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Ara 31, 2010

Her tür meyve ve sebzeyi mümkün olan en kolay yolla, son damlasına kadar doğramadan sıkarak, özellikle zamanı kısıtlı olanları büyük bir zahmetten kurtaran Bosch katı meyve sıkacakları, yeni yılda sevdiklerine sağlık dilemek isteyenler için çok ideal bir alternatif. Bosch katı meyve sıkacaklarında kolayca hazırlanacak vitamini bol, taptaze meyve ve sebze suları, kış aylarında artış gösteren grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücut direncini korumada en büyük yardımcı oluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan ve hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, yeni yılı sağlıkla karşılamak ve sevdiklerine de sağlık hediye etmek isteyenler için MES20A0, MES3000 ve MES1020 model katı meyve sıkacaklarını sunuyor. Kış aylarının çetin şartlarını iyiden iyiye yaşadığımız bu günlerde en doğal yollarla tüm vitaminleri almaya olanak sağlayan Bosch katı meyve sıkacakları sayesinde zahmetsizce sıkılmış bir bardak taze meyve veya sebze suları hastalıklardan korunmaya da en büyük yardımcı.

Bosch’un katı meyve sıkacakları ile sabah işe gitmeden eşinize, okula gitmeden önce çocuğunuza, günün dilediğiniz bir saatinde kendinize ve ziyarete gelen dostlarınıza hazırlayacağınız taze meyve-sebze suları ile güne daha sağlıklı başlamak mümkün. Bosch katı meyve sıkacaklarının geniş kapasitesi ve meyve, sebzelerin önceden doğranmadan ve ayıklanmadan koyulmasını sağlayan tanıyan ekstra geniş haznesi ile her an taze meyve suyu hazırlanmasını mümkün kılıyor. Bu sayede vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallere en doğal yollarla ulaşılabiliyor.

Bosch Katı Meyve Sıkacakları ile Mutfakta Hayat Çok Pratik
700 Watt gücü ile yüksek performans sağlayan güçlü motora sahip MES20A0, geniş meyve ve sebze ağzı ile malzemeleri kesmeden suyunu sıkma imkanı sunuyor. Mavi – gümüş rengi ile göze çarpan Bosch MES3000 paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeci; farklı meyve, sebze türlerini son damlasına kadar sıkabilmesi, 700 Watt gücündeki motoru ve iki kademeli hız ayarı ile sert veya yumuşak tüm meyve, sebzelerden mümkün olan en fazla suyun elde edilmesini olanak tanıyor. 380 Watt gücündeki Bosch MES1020 ise beyaz – yaz sarısı rengi ile mutfaklara neşe katıyor. Havuç gibi ince ve uzun gıda maddeleri için ikinci bir doldurma ağzına sahip oluşu, otomatik posa atma işlemi ve çıkartılabilen, yüksek kapasiteli posa kabı ile her işlemi çok pratik hale getiriyor. Her üç modelin de tüm parçaları birbirinden ayrılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kaymayı engelleyen lastik ayakları sarsıntısız çalışma özelliği sağlarken, otomatik posa atma işlemi meyve suyunu rafine hale getiriyor ve meyve suyu sürahisinde bulunan köpük ayrıştırıcı parça da köpüklü meyve suyu içmeyenler için ideal alternatifi yaratıyor.

Çocuklar İçin de En Rahat ve Güvenli Çözüm
Grip salgınından hem çocuklarını hem de kendilerini korunmak isteyen annelerin de vazgeçilmezlerinden olan Bosch katı meyve sıkacakları, büyüklerin olduğu kadar çocukların da kullanımına uygun. Kış aylarında okulda arkadaşlarıyla vakit geçiren ve grip olma riskiyle karşı karşıya kalan çocukların vitamin desteklerini de yeni katı meyve sıkacağı sağlıyor. Hem de büyüklerin yardımına gereksinim olmadan. Bosch katı meyve sıkacaklarının dayanıklı alüminyum kıskaçları açıldığı anda meyve presi duruyor ve böylece meyve, sebze sıkmak isteyen çocuklar için de kaza riskini ortadan kaldırarak maksimum güvenlik sağlıyor. Ayrıca Bosch’un geliştirdiği aktif motor yönetimi sayesinde cihaz, bulaşık makinesinde yıkanan tüm parçaları monte edilmeden çalışmıyor ve yaralanma veya sıçrama riski olmadan güvenli kullanım sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT