Yeni Yılda Eviniz `Epengle` ile Işıldasın

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Eviniz `Epengle` ile Işıldasın

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Epengle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
YENİ YILDA EVİNİZ “EPENGLE” İLE IŞILDASIN…
Türk ev tekstil sektörünün ilk markalarından biri olan Epengle, 2009 yılının ilk gününde evlerini yenilemek isteyenlere çok özel model ve alternatifler sunuyor. Epengle, yeni yıla girerken evini yenilemek isteyenlere yepyeni bir koleksiyon hazırladı.
Dünyada ve Türkiye’de bir çok evleri süsleyen Epengle yeni yılda evlerini yenilemek isteyenlere cazip modeller sunuyor. Tamamı kendi üretimi olan kumaşlar ile aksesuar, perde dekorasyonu ile ilgili her konuda müşterilerine tasarımdan uygulamaya kadar geniş bir yelpaze ile hizmet sunan Epengle, kalitesinden taviz vermeden yoluna devam ediyor.
Epengle’nin yeni yıl koleksiyonu, klasikten moderne pek çok tarzı kapsayan desen, renk ve doku zenginliğiyle müşterilerinin hayallerindeki iç mekanı oluşturmaları için sınırsız seçenek sunuyor. Eviniz 2009 yılında Epengle’nin modern şıklığı ile ışıldayacak.
Epengle mağazalarındaki ürün çeşitliliğini artırmaya devam ederken, birbirinden şık döşemelik ve perdelik kumaşlarını mağazalarda tüketiciyle buluşturuyor.
www.epengle.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT