Yeni Yılda Evinizi Şımartın

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Evinizi Şımartın

Tarihler: 27 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Electrolux

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2010 ~ Ara 31, 2010

Endüstriyel ürünler ve beyaz eşyada dünya devi Electrolux, sizi hediye bulma derdinden kurtarıyor. Hayatınızı kolaylaştıran ürünleriyle yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanızı isteyen Electrolux, sevdiklerinizi mutlu etmeniz için birbirinden güzel hediye alternatifleriyle yardımınıza koşuyor. Yılbaşına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunulan son teknoloji ürünlere isteyenler peşin fiyatına 7 taksit ödeme seçeneğiyle sahip oluyor.

Sessizliğin Tadı PowerMix Silent’la Çıkar

Daima sizi düşünen Electrolux, benzerlerine göre 10 kat daha sessiz çalışan Powermix Silent’la sevdiklerine yiyecek içecek hazırlarken onlarla sohbet etmekten keyif alanları gönülden fethediyor. Üçgen şeklindeki sürahisiyle girdap etkisi yaratarak bütün malzemeleri dipte bulunan paslanmaz çelik bıçaklara çeken Powermix, mükemmel karışım sonuçlarını garanti ediyor. Böylece yeni yıla özel kokteyl hazırlamak sizler için çocuk oyuncağı oluyor. Tasarımıyla da göz dolduran Powermix Silent karıştırıcı, siyah rengiyle her mutfağa uyum sağlıyor.

Ödüle Doymayan Ergorapido

Electrolux’ün ödüle doymayan şarjlı süpürgesi Ergorapido, zarif tasarımı ve birbirinden çekici renkleriyle en iyi yeni yıl hediyesi seçenekleri arasında yerini alıyor. Vazo, çerçeve, fincan, mum, porselen melekler gibi klasik hediyelerin ötesine geçmek isteyenlerin tercihi Ergorapido, dolapta saklanmak yerine, kendi köşesinde yerini alarak hem odaya şıklık katıyor hem de sürekli el altında oluyor. Temizlik için dikey olarak kullanılabildiği gibi ayrılabilen el ünitesiyle tezgâh üstlerini ve mobilya yüzeylerini temizlerken de büyük kolaylık sağlıyor. “Best Performer” ödüllü şarjlı süpürge, antik gümüş, fuşya, pastel yeşil ve bakır renk alternatifleriyle herkesin zevkine hitap ediyor.

Sessiz ve Güçlü Ultra Silencer

Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi Ultra Silencer, süpürme işlemi sırasında odayı terk edenleri tarihe karıştırıp, ev işinden keyif almanızı sağlıyor. Çalışırken uyuyan bir bebeği bile rahatsız etmeyen sessiz süpürge, üstün performansıyla da herkesi kendine hayran bırakıyor. Otomatik zemin ayarıyla her zemine hak ettiği özeni gösteren Ultra Silencer, XXL kablosuyla büyük bir salonu bile priz değiştirmeksizin süpürmenizi sağlıyor. Pastel mavi ve pastel yeşil renkleriyle satışa sunulan Ultra Silencer’lar, klasik süpürgeden vazgeçemeyenlerin tercihi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT