Yeni Yılda Hem Sevdikleriniz Hem de Kendiniz için Journey...

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Hem Sevdikleriniz Hem de Kendiniz için Journey...

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Journey

Adres: Metrocity AVM, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

“Giyilebilir Moda”nın imzası Journey’den Yılbaşı Hediyeleri...
Yeni yılda hem sevdikleriniz hem de kendiniz için Journey...

Her sezon büyük ilgi gören Journey, 2006-2007 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan farklı ürünleri ile yılbaşı hediyeleri için birçok alternatif sunuyor.

Kadınlara yönelik yılbaşı hediye seçimleri için sunduğu birçok modelin yanısıra tecrübeli satış ekibiyle de doğru seçimler için yardımcı olan Journey, sevdiklerine hediye almak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

Kadınların büyük beğenisini kazanan, “giyilebilir moda”nın öncüsü Journey koleksiyonunda yer alan etek-ceket, pantolon-ceket takımlar, elbiseler, trikolar, bodyler, etekler, pantolonlar, üst gruplar, kabanlar ve trenchcoatlar gibi bir çok ürün, farklı model ve renk çeşitliliği ile her zevke hitap ediyor. Ayrıca koleksiyonda bulunan kemer ve çanta gibi aksesuarlar da diğer seçenekler arasıda...

Journey’de sevdikleriniz birçok hediye seçeneği bulabileceğiniz gibi, yılbaşı gecesi şıklığınızı da Journey ile yakalayabilirsiniz.

İstanbul’da Metrocity’de, İzmir Kipa’da, Ankara’da ise 14 mağazada olmak üzere toplam 70 satış noktası ile Journey, sevdiklerine yılbaşı hediyesi almak isteyenleri bekliyor.
www.journey.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT