Yeni yılda vahşi ve zarif kişiliğini yansıtmak isteyen bayanlar, Charriol `Kucha` modeli ile fark yaratacak!..

Alışveriş Alışveriş Yeni yılda vahşi ve zarif kişiliğini yansıtmak isteyen bayanlar, Charriol `Kucha` modeli ile fark yaratacak!..

Tarihler: 02 Ocak 2006 Pazartesi ~ 15 Ocak 2006 Pazar

Firma: Konyalı Saat

Telefon: 0212 698 25 25

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2006 ~ Oca 15, 2006
Yeni yılda vahşi ve zarif kişiliğini yansıtmak isteyen bayanlar, Charriol “KUCHA” modeli ile fark yaratacak!..

Zarif, romantik kadın ve onun gerçek kişiliği arasındaki karşılaşma: içgüdüsel, kaplansı ve vahşi…

Bu yıl dişiliğin tüm kıvrımları Charriol “KUCHA” modeli ile vahşi içgüdüler, doğanın sarhoş edici ve gizemli güçleriyle karışıyor…
Kendine güvenen kadın tüm engelleri aşıyor, dişiliğinin kaynağına geri dönüyor ve içgüdülerini kontrol altına alıyor. Yenilgi ile bayanların arasında sadece sezgileri var. Pençelerinizi kullanmanın zamanı geldi.

Maceranın tadını arayan CHARRIOL, beyaz kaplan kadranı, panter kadranı ve inci kadranı (beyaz ve pembe) yeni koleksiyonu için uygun kayışlarla birlikte sunuyor. Her Kucha saati kasanın köşelerinde bulunan dört pençe ile ayırt ediliyor. Zarif bir tonda ve dikdörtgensel şekilde benzersiz ve koruyucu. Pırlanta bir istek nesnesi ve Afrika’ya bir başka dokunuş. “KUCHA”, yeni bir boyutu getiriyor; pençelerin sınırlanmış vahşiliği ve pırlantaların fark edilen parlaklığı iki dünyanın romantik bir evliliğini gerçekleştiriyor. Kişiliğini saati ile yansıtmak isteyenlerin tercihi....

Bilgi: “Kucha” kelimesi Afrika da konuşulan Swahili dilinde Pençe anlamına geliyor.
Fiyatı: 4500 CHF
Charriol Saatleri Türkiye temsilcisi: Konyalı Saat A.Ş. Tel: 0212 698 25 25

Konyalı Saat Mağazaları: Carrefour-SA Kozyatağı, Carrefour-SA Ümraniye, Carrefour-SA Maltepe, Carrefour-SA Bayrampaşa, Carrefour-SA İzmit, Carrefour-SA İzmir, Carrefour-SA Ankara, Carrefour-SA Bursa, Carrefour-SA Mersin. Ayrıca İzmir Kipa, Sirkeci, Beşiktaş, Bahariye, Bakırköy Town Center Alışveriş Merkezi ve Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki Konyalı Saat; İkitelli, Kozyatağı ve Ümraniye CarrefourSA, Options Alışveriş Merkezi’ndeki TimeGarage.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT