Yeni Yılda Yeni Yastığınız Penelope`den

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılda Yeni Yastığınız Penelope`den

Tarihler: 13 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Penelope

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2011 ~ Ara 31, 2011

Yılbaşında sevdiklerine sağlıklı uyku hediye etmek ya da uyku alışkanlıklarını değiştirmek isteyenlerin yolu Penelope mağazalarından geçiyor. Türkiye’de yastığın ve yorganın markası Penelope 2012’ye sayılı günler kala kendisi ve sevdikleri için bütün bir yıl vazgeçilemeyecek hediye arayanlara Twin yastığı öneriyor. İç içe iki yastık olarak tasarlanan Penelope Twin yüksek ve dolgun yapısı ile kesintisiz uyku keyfini sağlıkla buluşturuyor.

Pek çoğumuz için Aralık ayı ayrı bir önem taşır. Bir yılın daha sonuna yaklaşırken iyisi ile kötüsü ile geçen 11 ayı geride bırakıp yeni yıl için yeni kararlar alınan, hediye alışverişi yapılan ve 31 Aralık akşamı için hazırlıklarla geçen son ay… Bütün bunların arasında kuşkusuz en yorucu ama en güzel geçen zamanlar hediye alışverişi ile geçen saatlerdir. Sevdiklerine kalıcı ve özel bir hediye seçeneği arayanlar Penelope’nin Twin yastıklarında hem bu seçenekleri buluyor hem de sağlıklı uykuyla sevdiklerini tanıştırıyor. Kesintisiz ve rahat bir uyku, zinde ve mutlu bir günün anahtarı oluyor. Uyku kültürü üzerine Türkiye’de çalışmalarını sürdüren Maya Tekstil’in Penelope markası ise; Twin yastık ile çok özel ve sağlıklı uyku sunuyor.

Penelope’nin birbirinden farklı çeşit ve özellikte yastıkları, sevdiklerine sağlıklı ve doğal uykuyu hediye etmek isteyenlerin ilk tercihi. Yüzde 100 tüy geçirmez kumaşın sardığı, kaliteli Macar tüyü dolgulu Penelope Twin yastık, anti alerjik özelliği ile dolgun yastık seven ve yan yatanları doyumsuz uykuyla tanıştırıyor. Özellikle sabah ezilmiş, incelmiş ve beraberinde boyun ağrısını getiren yastıklardan şikâyet edenler için tasarlanan Twin yastık kaz tüyü dolgusu ile doğal uykunun kapısını açıyor.

Penelope Twin yastığın perakende satış fiyatı: 124 TL

Ülkemizde, yüksek kalite ve teknolojide uyku ürünleri üreterek, uyku kültürü bilincini oluşturmada büyük rol oynayan Maya Tekstil ve markası Penelope hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com , www.pnlp.com web adresleri ile www.uykumgeldi.com sitesi ziyaret edilebilir. Türkiye genelindeki çeyiz mağazalarının yanı sıra Marmara Forum AVM ve Akbatı AVM’de bulunan Penelope mağazalarından bütün ürünlere ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT