Yeni Yılı İstikbal`in Yepyeni Tasarımı Vision ile Karşılayın

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılı İstikbal`in Yepyeni Tasarımı Vision ile Karşılayın

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

2007’de ev dekorasyonunda yeni vizyon, yeni tarz...
YENİ YILI İSTİKBAL’İN YEPYENİ TASARIMI VİSİON İLE KARŞILAYIN

Her yıl sunduğu yeni konseptler ile Türk mobilya sektörüne damgasını vuran İstikbal Mobilya 2007 yılı için geliştirdirdiği “Consept 07” koleksiyonundan en özel tasarımlarından biri olan Vision’u, yeni yıla yeni dekorasyon tarzı ile girmek isteyenlerin beğenisine sunuyor.

Fonksiyonellik özelliğinin kusursuz olarak tanımlandığı, koleksiyonun ilk serisi Vision Ürün Grubu dekorasyonda değişimin son noktası olarak 2007 yılında bir çok evin havasını değiştirmeye hazırlanıyor...Dar ve geniş mekanlara uygun tasarımları ile hayatı kolaylaştıran, fonksiyonellik ve kullanım kolaylığında sınır tanımayan Vision, yeni yılda evde rahatlık arayanlara sesleniyor.

Fonksiyonellik ve değişimin simgesi Vision ile tarzınızı oluşturun...
Vision’ın sunduğu tercihe göre değişebilen birçok oturma seçeneği ile evlerde farklı kombinasyonlar yaratmak ve sürekli değişiklik yapmak artık çok kolay. Köşe takımındaki farklı versiyonlarıyla fonksiyonellikte devrim yaratan Vision, fazla eşyalara yer açan sandık bölümü ve yatak olma özelliği bulunan koltuğu bir oturma grubundan fazlasına sahip olmak isteyenler için vazgeçilmez bir alternatif oluşturuyor. Farklı tarzlara ve mekanlara göre değişim yapmanın kolaylığını yansıtan Vision’ın, ürün aksesuarlarındaki puflar ise ister sehpa, ister puf kanepe ile birleştirerek uzanma koltuğu haline dönüşebiliyor. Farklı kol ve renk alternatiflerini zevkere göre ister deri ister kumaş uygulamalı bir çok modelde birleştiren Vision’la evler artık çok daha keyifli... Dar ve geniş her tür mekana uygun çözümleri ile Vision, yeni yılda dekorasyonda değişim yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday...

Yeni yılda evlerinde yepyeni yaklaşımlara merhaba demek isteyenlere seslenen İstikbal, ev tekstil ürünleri ve özel etiketli ürün gruplarında KDV oranında indirim de yapıyor. Genç odalarında, hediye etiketli oturma grubu, koltuk ve kanepe takımlarında da Deco Halı hediye eden İstikbal, 1 Kasım -31 Aralık 2006 tarihleri arasında tüm ürünlerde geçerli olan yeni kampanyasında, Maksimum kart’a özel peşin fiyatına vade farksız 18 taksit imkanı ile evlerde değişim rüzgarını estirmek isteyenlere büyük ödeme avantajları sunuyor.

Design Your Life koleksiyonunda fonksiyonelliğin ve rahatlılığın ön planda tutulduğu, mekanlar için farklı seçenekler yaratarak ev dekorasyonunda değişiklikten hoşlananlara seslenen Vision, Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal bayisinde yeni yıla yeni dekorasyon anlayışı ile girmek isteyenlerin beğenisine sunuluyor.
www.istikbal.com
Ayrıntılı Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT