Yeni Yılın En Farklı Yılbaşı Hediyesi: Sanda Spa

Alışveriş Alışveriş Yeni Yılın En Farklı Yılbaşı Hediyesi: Sanda Spa

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 05 Ocak 2009 Pazartesi

Firma: Sanda Spa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 5, 2009
YENİ YILIN EN FARKLI HEDİYESİ; SANDA SPA’DA “YENİLENMEK”
Bu yılbaşında en farklı ve unutulmaz hediye sizinki olsun.SANDA SPA, şık tasarımlı spa çekleri ile yılbaşında farklı hediye alternatifi arayanların adresi...

Spa anlayışında her şeyin incelikle düşünülüp tasarlandığı SANDA SPA’nın geniş menüsündeki birbirinden özel terapilerle, sevdiklerinize unutamayacakları bir “yenilenme” hediye edebilirsiniz.
Hediye ettiğiniz bu özel zaman ile, SANDA SPA’nın Uzakdoğu esintileriyle tasarlanmış dingin atmosferinde, kendilerine uygun terapiler ile günlük hayatın yoğun temposunda kısa bir mola vererek, senenin yorgunluğunu giderebilecekler.

SANDA SPA, spa çekiyle hediye etmeniz için geniş menüsünde birbirinden rahatlatıcı 60’ı aşkın terapi seçeneği sunuyor. Sanda Spa hediye çeki ile sevdiklerinize geleneksel Türk hamamının modernize edilerek sentezlendiği hamam ritüeli yaşatabilir veya Sanda Breaks masajlarından dilediğinizi hediye edebilirsiniz. Ayrıca “Yılın en iyi Spa ürünü ödülü”nü alan Elemis ve Body Coffee’nin bakımlarından veya sadece Sanda Spa’larda Dr. Murad’ın profesyonel C vitamini ürünleriyle uygulanan, aydınlatıcı ve sıkılaştırıcı “C” the difference” yüz bakımını hediye edebilirsiniz.
Sevdiklerinize kendini bambaşka bir dünyada hissettirecek,şımartacak ve keyifli dakikalar yaşatacak hediye çeklerini, SANDA SPA’lardan temin edebilirsiniz.
Sanda Spa-İstinye 0212 367 2060
Sanda Spa-Etiler 0212 352 2333
Sanda Spa- Trio 0216 472 0072
www.hillside.com.tr
www.sandaspa.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT