Yenikapı’da Yenileme Projesi

Alışveriş Alışveriş Yenikapı’da Yenileme Projesi

Tarihler: 08 Nisan 2009 Çarşamba ~ 08 Nisan 2009 Çarşamba

Firma: Osmanlı Bankası Müzesi

Adres: Bankalar (Voyvoda) Cad. No: 11 Karaköy Adalar İstanbul

Telefon: (212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2009 ~ Nis 8, 2009
“Yenikapı’da Yenileme Projesi”, Osmanlı Bankası Müzesi’nde ele alınıyor.
Osmanlı Bankası Müzesi, Voyvoda Caddesi Toplantıları kapsamındaki “İstanbul Söyleşileri”nde, Nisan ayında Özcan Biçer’i konuk edecek. Yenikapı yenileme projesinin vizyonu, yapılan çalışmalar ve yaşanan sorunlardan kesitlerle, projenin sivil katılım sürecini anlatan “Yenikapı’da Yenileme Projesi” başlıklı söyleşi, 8 Nisan 2009 Çarşamba günü saat 18:30’da gerçekleştirilecek.

Biçer, Marmaray projesiyle başlayan, günden güne birbirinden önemli ve dikkat çeken değerlerin gün ışığına çıktığı Yenikapı Bölgesi’nde gerçekleştirilen proje hakkında bilgi verecek. DLH tarafından yürütülen Marmaray Projesi ve bölgeye olası etkileri, İBB’nin yapmak istediği Anadolu Metrosu hattı ve Transfer Merkezi, inşaat sırasında yapılan arkeolojik kazılar ve bu kazılarda bulunan kültür varlıklarının geleceğine ilişkin öngörüler konusundaki bilgilerini aktaracak. Yenileme projesinin vizyonu, yapılan çalışmalar ve yaşanan sorunlardan kesitlerle, projenin sivil katılım sürecini anlatacak. Şimdiye kadar yürütülen projelerle karşılaştırma yapacak olan Biçer, Yenikapı Proje Modeli’nin farkını anlatıp katılımcıların görüşünü alacak, projeye ilgi duyan kişi ve kurumların sürekli katılımının sağlanması için nasıl bir işbirliği modeline ihtiyacımız olduğunu tartışmaya açacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT