Yerinizde Duramayacaksınız: Vans Kaykay Ayakkabıları Serisi

Alışveriş Alışveriş Yerinizde Duramayacaksınız: Vans Kaykay Ayakkabıları Serisi

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Vans

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

1966’dan beri ürettiği yüksek performanslı ve kaykaycıların kişiliğini yansıtan ayakkabılarıyla vazgeçilmezler arasına giren Vans, 2011 İlkbaharını özel bir koleksiyon ile karşılıyor. Vans yeni koleksiyonunda, Steve Caballero, Tony Alva, Jeff Grosso, Dustin Dollin, Geoff Rowley, Anthony Van Engelen and Tony Trujillo gibi kaykaycıların da sayılabileceği, markaya ilham veren isimlere ve geçmişine gönderme yapıyor; klasik Vans modellerini yenilikçi ve modern bir bakışla tekrar sunuyor...

Bu ilkbahar sezonunda Tony Trujillo’nun tasarımını yaptığı TNT5 modeli tüketicinin beğenisine sunuluyor. Tony’nin tasarladığı popüler TNT modelinin teknik özelliklerinin geliştirilmesinin yanında bu sezon, klasik Vans çizgi logo ve elle çizilen TNT model adı logosu, TNT5’in en çarpıcı özelliklerinden biri olarak sunuluyor...

Kaykay grubu koleksiyonuna bu sezon dahil olan iki yeni model Zero Lo ve Bash. Zero Lo, Supreme’in tasarımcısı Luke Meier’in tasarladığı bir model; basit, lüks detaylı bir spor ayakkabıyı yüksek performans ayakkabısı kategorisinde hem fonksiyonel hem de tarz yaratarak sunuyor. Ünlü streetwear markaları TET ve WTAPS ile ortaklaşa tasarlanan Bash ise ileri kaykay ayakkabı teknolojisini keskin detaylar ve yüksek bilek kısmı ile birlikte getiriyor.

Geçen sezonki çıkışından sonra Versa ve DDSpawn modellerindeki koyu gölgelerin birbiri ile uyumu dikkat çekiyor. Versa, yüksek performas ve estetiğin karışımını sunuyor; DDSpawn ise Mt. Edition Low’un geliştirilmiş ve dayanıklı hale getirilmiş modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Anthony Van Engelen’in popüler AV6’sı ve Rowley’in ‘Style 99’s’u bu sezon yine yenilenmiş renkleri ve kaykaycılara özel Boardfeel OG teknolojisi ile koleksiyonda yerini alıyor. Klasik Vans modellerinden detaylar barındıran AV6, tüm zamanların iki popüler modeli Old Skool ve Era’nın detaylarını bir araya getiriyor. Style 99’s ise Geoff Rowley’in Vans için tasarladığı ilk ayakkabıya gönderme yapıyor...

Her zaman en iyi satan ürünler kategorisindeki Chukka Low serisi bu sezon 12 farklı renkle koleksiyonda yerini alıyor. Vans kaykaycılarından Andrew Allen’ın kullandığı siyah/turuncu, Massimo Cavedoni’nin favorisi olan gri/kırmızı, Gilbert Crockett’in rengi siyah/antrasit ve Alex Olson’un tercihi lacivert renkleri de bu modeller arasında sunuluyor.

Era Pro ve tüm zamanların en popüler ayakkabılarından Half Cab Pro bu sezon koleksiyonda dayanıklılık ve rahatlıkları ile yerlerini alırken Slip-On Pro ve Chukka Pro modelleri de koleksiyona dahil oluyor.

Dikkat Çeken Modeller:

TNT 5 –Tony Trujillo’nun sekizinci tasarımı olan TNT5, bu sezon klasik Old Skool modeline gönderme yaparken Tony’nin popüler TNT modelini güçlendirilmiş bir tampon bölge ve çıkarılabilen PU çorap astarlığı gibi yeniliklerle sunuyor. Dil ve taban bölgesinde Tony’nin kendi çizimi olan TNT5 logosu ve yan taraftaki Vans çizgi logo dikkat çekiyor. TNT5, fotoğraftaki modelde de görülen bordo/beyaz dahil dört farklı renk ile beğeniye sunuluyor.

AV6 - Anthony Van Engelen’in tasarımı olan AV6 iki klasik Vans modelini, Old Skool ve Era’yı, bir araya getiriyor. Ayakkabı tabanında Ortholite teknolojisini sunan AV6, kokuyu önleyen en iyi kalite iç destek sistemi ile kaykay ayakkabıları arasında dikkat çekiyor. Boardfeel OG teknolojisi ve yanlarındaki Vans çizgi logo ile koleksiyonda yerini alan AV6, süet ve kanvas olarak, ve ikili renk kombinasyonlarıyla sunuluyor.

“Style 99’s” – Vans’le geçirdiği 10 yılı aşkın ortaklığın sonucu olarak Geoff Rowley Style 99’s’u tüketicinin beğenisine sunuyor. 99’s modeli fikri, Geoff’un basit ama eşsiz, zamana meydan okuyan, modern ve tüm zamanlar için yeni bir model yaratma isteğinden doğmuş... Rowley’in Vans için tasarladığı ilk ayakkabıdan yola çıkarak tasarlanan 99’s, hafif ve esnek yapısı ile karşımıza çıkıyor. Kaykaycılar için özel olarak tasarlanmış esnek ayak koruması ve iç destek sistemi, dikişlerle belirlenmiş Vans çizgi logo ve klasik Waffle tabanla birlikte fonksiyonellik ve tarzı bir arada sunuyor.

DDSpawn – Orijinal olarak sadece Japonya’da satışa sunulan MT. Edition Low modelinden yola çıkılarak tasarlanan Dustin Dollin imzalı DDSpawn, hem yüksek performans sunuyor, hem daha da dayanıklı üst bölüm ve şok emici özelliği ile dikkat çekiyor. Üst kalite süet ve deri kullanımı yanısıra desen ve renkleri ile Dustin’in çarpıcı tarzını bir kez daha vurguluyor... DDSpawn bu sezon dört farklı renk seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Versa – Geçen sonbaharda piyasaya sürülen Versa, yeni nesil kaykaycılar için yüksek performans ve estetik tarzın mükemmel karışımını sunuyor. Vans kaykaycılarından Alex Olson ve Chris Pfanner’in tasarım aşamasında katıkada bulundukları Versa, hem tarzı hem de fonksiyonelliği ile öne çıkıyor. Yan profilinin inceliğinin yanısıra hafifliği ve esnekliği ile de dikkat çeken Versa, aynı zamanda iyi bir denge, iç destek ve tutuş sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak, çift katmanlı tampon bölge ve orijinal, tek parça Waffle tabanı ile Vans’in olmazsa olmazlarını biraraya getiriyor. Bu sezon koleksiyonda beş renk seçeneği ile yer bulan Versa’nın gri renkli süet modeli dikkat çekiyor.

Zero Lo– Aslında farklı bir ürün serisi için tasarlanmış olan Zero Lo modeli bu sezon, kaykay ayakkabıları kategorisinde tüketiciye sunuluyor. Supreme’in tanınmış tasarımcısı Luke Meier’in sofistike zevki ve kaykaya olan tutkusu, kalite anlayışını Vans’in klasik mirası ile buluşturuyor. Sade ancak detaylı tasarım, ne yüksek performanstan ne de estetik görünümden vazgeçebilen sporcular için mükemmel bir ürün seçeneği sunuyor. Modelin özellikleri arasında dış kısımda bulunan güçlendirilmiş tampon bölge, kokuyla savaşan ortholite çorap astarı, deri topuk detayları ile kanvas ve süet üst bölüm bulunuyor. Model siyah, haki ve koyu mavi renkleri ile İlkbahar Koleksiyonu’ndaki yerini alıyor.

Bash Vulc- TET ve WTAPS ile ortalaşa tasarlanan Bash Vulc, kaykayın amatör ruhunu hatırlatan bir model olarak öne çıkıyor. Tasarım çalışmaları sırasında amaç, do-it-yourself ruhunu yansıtan, ancak modern kaykay teknolojisini zorlayan bir ayakkabı yaratmak iken nem emici astarları, nefes alabilme özellİği ve çift katmanlı tampon bölgesi ile üst düzey performans sunan bir model olarak karşımıza çıkıyor. Bash Vulc beyaz ve siyah renkleri ile sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

ayakkabıyı çok beyendim
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT