Yerler Duvara Tırmandı

Alışveriş Alışveriş Yerler Duvara Tırmandı

Tarihler: 22 Şubat 2012 Çarşamba ~ 22 Nisan 2012 Pazar

Firma: Kütahya Seramik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2012 ~ Nis 22, 2012

Yerler için kullanılan karolar şimdi de duvarları süslüyor. Üstelik bu tasarımlarla mekanlar ayrıcalıklı ve ‘farklı’ bir görünüme kavuşuyor. Kütahya Seramik’in Majesty, Galleria, Magmatech ve Zenith ürünlerinden zevkinize uygun olanı seçip hem yerde hem duvarda kullanarak etkileyici bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Bu yıl yerler hızla duvara tırmanıyor! Kütahya Seramik’in yerde ve duvarda kullanılabilen, farklı tasarımdaki ürünleri sayesinde mekanlar ayrıcalıklı bir stil kazanıyor. Dijital karo teknolojisi ile üretilen Majesty’nin yanı sıra sırlı porselen karolar Galleria, Magmatech ve Zenith yerde ve duvarda kullanılabilme özellikleri sayesinde özel mekanlar oluşturuyor.

Kütahya Seramik’in dijital karo teknolojisi ile üretilen, 60x60 ebatında olan Majesty ürünü, mekanlarda mermer dokusu tercih edenler için biçilmiş kaftan. Gri kahve ve antrasit renklerinde, sırlı porselen bir ürün olan Galleria ise hem iç hem dış mekanlarda uygulanabiliyor. 100x50 ve 60x60 ebatında olan bu ürün mekanlara sakin, dingin ve rahatlatıcı bir atmosfer kazandırmaya yardımcı oluyor. Üstelik dış cephe sistemlerinde de uygulanabiliyor. Gri renkte olan, altın ve platin dekorları bulunan Magmatech ise yarattığı ihtişamla adeta bir kuyumcunun elinden çıktığını düşündürtüyor. Sırlı porselen bir ürün olmasına rağmen dokusu itibariyle iç mekanlarda tercih ediliyor. Duvarda ve yerde kullanılabilen bir diğer ürün ise Zenith. Konuklarının vitrinlere değil, zemine hayranlıkla baktığı alışveriş merkezleri düşünün… İşte Zenith tam da bu etkiyi sağlıyor. Bej, almond ve antrasit renklerinde sırlı porselen bir ürün olan Zenith, alışveriş merkezleri gibi yoğun bir yaya trafiği olan alanlar için uygun bir tasarım.

Seramik sektöründe öncü ve farklı tasarımların yaratıcı markası Kütahya Seramik’in koleksiyonlarında zevkinize uygun birçok model bulabilir, evinizi ve iş yerinizi etkileyici bir görünüme kavuşturabilir, baştan yaratabilirsiniz.

www.kutahyaseramik.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT