Yeşil, Baharın Ve Yazın Renklerini, Heyecanını 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile Birleştirdi

Alışveriş Alışveriş Yeşil, Baharın Ve Yazın Renklerini, Heyecanını 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile Birleştirdi

Tarihler: 18 Şubat 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma

Firma: Yeşil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Rahatlık ve şıklığın vazgeçilmez adresi Yeşil’in hepsi birbirinden şık, yepyeni, ayrıcalıklı tasarımları ve değişmeyen kalitesi yeni koleksiyonuna da damgasını vuruyor.

Geniş ürün yelpazesi ile her yaş grubundan kadın ve erkeğe hitap eden Yeşil, 2011 ilkbahar-yaz sezonu için birbirinden iddialı modelleri görücüye çıkarıyor. .

Yeşil’in bu sezon yılın trendlerini belirleyecek ilkbahar-yaz koleksiyonu ile modanın öncüsü olabilir ve şıklığınızı Yeşil koleksiyonunda yer alan farklı modellerle en mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz.

Babet mi seviyorsunuz? Yoksa sandalet mi tercih ediyorsunuz?
Fetalardan vazgeçemiyor musunuz?
Hepsi ve daha fazlası 2011 ilkbahar-yaz Yeşil kadın koleksiyonunda…

Hepsi birbirinden şık özgün tasarımlarıyla rahatlığı bileştiren Yeşil, yeni sezonda tüm modelleri ile kadınların favorisi olacak. Büyük bir titizlikle hazırlanan koleksiyonda her yaşa her zevke uygun modeller sunuluyor.

Mavi, yeşil, kırmızı, pembe, mor gibi baharın ve yazın renklerini taşıyan koleksiyonda klasiklerden vazgeçemeyenler için siyah, beyaz, lacivert de yer alıyor. Sezonun modası pudra renginin de hakim olduğu koleksiyonu görmeden yeni sezon alışverişinize başlamayın.

Koleksiyonda yer alan babetler ile günlük yaşamınızın hızlı koşuşturmacasında çok rahat edeceksiniz. İş yaşamının hızlı temposunda ayaklarınızın rahatlığına ve aynı zamanda şıklığına önem veriyorsanız Yeşil’in topuklu, şık, iş yaşamına uygun modelleri tam işinize göre…

Dolgu topuktan vazgeçemeyen kadınlar için Yeşil koleksiyonunun başrol oyuncusu fetaları görmelisiniz… Sezon trendi hasır dolgu topuklu modeller şıklığınıza şıklık katacak. Yine sezonun trendi platform topuk ayakkabılar Yeşil koleksiyonunun ön sıralarında göze çarpıyor. Koleksiyonda yer alan abiye tasarımlar ile davetlerde sizden ve ayakkabınızdan konuşulacak.

Yazın vazgeçilmezi sandaletleri unutmadık! Hepsi birbirinden şık, rahat ve trendi sandaletler arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Hepsi birbirinden farklı modellerin yer aldığı, şıklığın, rahatlığın ve renklerin buluştuğu Yeşil ilkbahar-yaz koleksiyonu bu yaza damgasını vuracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT