Yeşil İnşaat Yeni Yıla Girmeden Herkesi Ev Sahibi Yapıyor

Alışveriş Alışveriş Yeşil İnşaat Yeni Yıla Girmeden Herkesi Ev Sahibi Yapıyor

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Innovia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Ara 31, 2010

Sosyal olanakları ve kalitesi ile dikkat çeken, 14.000 konutluk dev proje, Innovia’dan siz de bir ev sahibi olabilirsiniz. Yılbaşına özel hepsi birbirinden avantajlı fırsatları kaçırmayın.

Banka Kredisi Yok! Üstelik 60 Ay 0 Faiz!

Innovia’dan ev sahibi olmak çok kolay. Banka kredisine ihtiyacınız yok, kefile ihtiyacınız yok gelin 60 ay 0 faiz imkânı ile evinizi seçin, yeni yıla ev sahibi olarak girin.

İnanılmaz Ödeme Seçenekleri!

Sizin dilediğiniz gibi keyfinize göre ödeme seçenekleri de Innovia’da. Gelin keyfe keder ödeme planlarını inceleyelim, sizin ödeme koşullarınıza uygun planı belirleyelim. Çok cazip ödeme seçeneklerini gördüğünüzde inanamayacaksınız. Biz sizi ev sahibi yapalım siz de rahat rahat ödeyin.

Mobilyanız’da Bizden Olsun…

Yeşil İnşaat sizi ev sahibi yapmakla kalmıyor. Innovia 2’den evinizi aldığınızda mobilya hediyesi kazanıyorsunuz. Sınırlı sayıda daireler kalan Innovia 2’den evinizi seçin, ev mobilyaları da Yeşil İnşaat’tan hediye. Haziran 2011 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlayacak olan Innovia 2’den daire alan ev sahiplerine özel bir kampanya sunan Yeşil İnşaat her zamanki farklılığını yine gösteriyor. Innovia 2. Etaptan bir daire alanlara ev mobilyaları hediye ediliyor. Innovia 2’de sınırlı sayıda kalan dairelerden satın alanlar Yeşil inşaat’tan mobilyaları için hediye çeki kazanacaklar. 1+1 daire satın alanlara 5.000 TL, 2+1 daire satın alanlara 8.000 TL ve 3+1 daire satın alanlara 10.000 TL değerinde mobilya hediye çeki Yeşil İnşaat tarafından verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT