Yıl Sonuna Kadar “Cebi Aramanın En Ecuz Yolu” Türk Telekom’da

Alışveriş Alışveriş Yıl Sonuna Kadar “Cebi Aramanın En Ecuz Yolu” Türk Telekom’da

Tarihler: 11 Ekim 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Türk Telekom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2010 ~ Ara 31, 2010

Türk Telekom, “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu” kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı. Kampanya kapsamında Ev Avantaj tarifelerinden yararlanan Türk Telekom müşterilerinin, gün boyunca GSM yönüne yaptıkları tüm aramalar, operatör ayrımı olmaksızın, tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerinin hayatına değer katan kampanyalarından olan “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu” kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı. Kampanya Türk Telekom’un Ev Avantaj tarifelerinden yararlanan müşterilerine sabit telefondan GSM yönüne arama yapmanın tek arama bazında en ucuz yolunu sunuyor.

Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterilerinin, tüm gün boyunca GSM yönüne yaptıkları aramaların dakikası sadece 6.5 kuruş olarak ücretlendiriliyor. Böylece Ev Avantaj müşterilerine, herhangi bir başvuru şartı olmaksızın, tüm gün boyunca, tek arama bazında evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor. Kampanya, 31 Aralık dahil 2010 yılı sonuna kadar geçerli olacak.

Tüm Gün Boyunca Evden Cebi Aramak 6,5 Kuruş

Kampanyaya ilişkin görüşlerini dile getiren Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, “Ev Avantaj tarifesine sahip müşterilerimize sunduğumuz Cebi Aramanın En Ucuz Yolu kampanyası ile toplam iletişim harcamalarında tasarruf imkanı getiriyoruz. Tüm aile bireyleri ev telefonundan cep telefonlarını ucuza arama fırsatını yakalıyor. Müşterilerimize önemli bir fayda sağlayan kampanyamızın süresini yoğun ilgi nedeniyle yıl sonuna kadar uzattık. Türk Telekom olarak müşterilerimize değer katan kampanyalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT