Yılbaşı 15. Hediye Fuarı

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı 15. Hediye Fuarı

Tarihler: 29 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Harbiye Askeri Müze ve Kongre Merkezi

Adres: Cumhuriyet Cad. Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 267 36 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2010 ~ Ara 31, 2010

"Yeni başlangıçların yeni umutların yeşerdiği yeni yılı karşılarken sevdiklerinizi küçük da olsa hediyelerle hatırlamak büyük mutluluklara imza atar."

Noel Baba da dünyanın en güzel varlıkları çocukları sevindirmek için çuvalına doldurduğu hediyelerle mutluluk ve umut dağıtır.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Noel Baba hediyelerini binlerce ürün çeşidinin bir arada yer aldığı Harbiye / Hediye Festivali ’nden alıyor.

Yeni yılda tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, her zevke uygun armağanların yer aldığı, Grup Medya Fuarcılık tarafından bu yıl 15’ cisi düzenlenen Harbiye - Hediye Festivali ’ni 31 Aralık akşamına kadar ücretsiz Harbiye / Askeri Müzesinde ziyaret edilebilecek.

Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’ ndeki 12 nci Yılbaşı Hediye Festivali, 11.00 - 20.30 Saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT