Yılbaşı / Cafe Cadde Levent`te Yılbaşı

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Cafe Cadde Levent`te Yılbaşı

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Cafe Cadde Levent

Adres: Nisbetiye Cad. No:21 Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 284 81 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
Dünya mutfağından sunduğu lezzetli yemekler ve sıcak atmosferi ile dikkat çeken CAFE CADDE LEVENT keyifli bir yılbaşı partisi hazırlıyor.
Canlı müzik eşliğinde"Kuşkonmaz Çorbası" ile başlayan menüde "Alfredo Soslu Başlangıç Tabağı", ara sıcak olarak "Armutlu Fiocchi", ana yemek olarak bir yılbaşı klasiği "Ballı Kestaneli Hindi", tatlı olarak ise "Çikolatalı Kestaneli Fondant"yer alıyor. Limitsiz yerli içki, gecenin ilerleyen saatlerinde "İşkembe Çorbası" CAFE CADDE LEVENT konuklarına sunuluyor...
Fiyat: 80 milyon TL.
Cafe Cadde Levent:
On yıldır Bağdat Caddesi’nde hizmet veren CafeCadde’nin Levent’te bir şubesi açıldı. Akmerkez’den Zincirlikuyu istikametine giderken ana cadde üstünde, tam Pelit Pastanesi’nin karşısında açılanın restoranın arkasında yeşillikler içerisinde bir de bahçesi bulunuyor.
Yedi ülkenin mutfağının başarılı uygulamasıyla Turizm Bakanlığı’ndan “özel lokanta” statüsü alan CafeCadde’nin yeni mekanında da aynı mönü hazırlanmış. “Cadde’nin Salata Dünyası” başlığı altında hazırlanan çeşitler lezzetli olduğu kadar doyurucu porsiyonları ile de dikkat çekiyor. Makarna çeşitlerinin çoğu kendi yapımları ve dolayısıyla taze ürünler. Mekanda daha önce hizmet veren San Marzano’nun lezzetli pizzaları CafeCadde- Levent’in mönüsünde baş köşede. Bu pizzalar lezzetli hamuru ve İtalyan lokantalarında dahi rastlanamayacak ilginç çeşitleriyle övgüye değer. Lezzetli yemeklerinin yanında CafeCadde onlarca sıcak ve soğuk ve alkollü kahve çeşidiyle, bu yıl iki büyük gazetenin “En İyi Kahve Mekanları” değerlendirmesinde uluslararası kahve zincirlerinin arasında yer alabilen bir mekan olmuş.
Mekan ve mönü özellikleriyle bistro havasının hakim olduğu CafeCadde’de dostlarınızla rahatça sohbet ederek yemek yiyebilir; kahve çeşitlerini deneyebilirsiniz. Sonbahara girerken son bahçe keyfini yaşayabileceğiniz bu mekanda arabanızı restoranın ön bahçesine park edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT