Yılbaşı / Garibaldi`de Yılbaşı Eğlencesi

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Garibaldi`de Yılbaşı Eğlencesi

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Garibaldi Restaurant

Adres: İstiklal Caddesi Odakule İş Merkezi yanı, Perukar Çıkmazı No:11, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 25 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
İddialı fasıl geceleri ve güçlü Türk mutfağı ile İstanbul`un en iyi meyhanelerinden biri olan GARİBALDİ`de muhteşem yılbaşı yemeği sizleri bekliyor...
Beyoğlu’nda, nezih bir ortamda dostlarınızla birlikte meyhane keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz GARİBALDİ’de, Erhan Akman eşiliğindeki fasıl ekibi misafirlerine doyasıya bir müzik keyfi yaşatacak...
GARİBALDİ’nin ünlü mutfağında hazırlanan yılbaşı yemeğinde başlangıç olarak sunulan zeytinyağlı yaprak dolma, acılı ezme, pancar turşusu, tarama, fasülye pilaki, özel GARİBALDİ mezesi, ahtapot salatası, haydari, patlıcan salatası, peynir tabağı ve somon füme ile gecenize lezzetli bir başlangıç yapacaksınız. Ara sıcaklarda yaprak ciğer, GARİBALDİ böreği ve pazı dolmasının ardından ana yemek olarak sunulan Kestaneli Hindi Dolması ile 2004’e merhaba diyeceksiniz. Ayrıca tatlı olarak ikram edilen kabak tatlısı ve incir tatlısı gibi lezzetler yılbaşı gecenizi tam bir ziyafete dönüştürecek.
Türk müziğinin en seçkin eserlerinin icra edildiği GARİBALDİ’de gerçek fasıl ve gerçek meyhane keyfi yaşanıyor. Seslendirilen eserler konusundaki tavrı GARİBALDİ‘yi benzerlerinden farklı bir çizgiye taşıyor. Zaman zaman piyanonun eşlik ettiği fasıl geceleri, dinleyenlere yemeklerindeki lezzetin yanında müzik ziyafetide sunuyor.
Beyoğlu’nun nezih meyhanesi GARİBALDİ’de geçiriceğiniz bu keyifli yılbaşı gecesi kişi başı 95.000.000 TL, KDV dahil, yerli içki sınırsız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT