Yılbaşı Gecesi Sarar Kadın Şıklığıyla Baş Döndürün!

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Gecesi Sarar Kadın Şıklığıyla Baş Döndürün!

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Sarar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
YILBAŞI GECESİ SARAR KADIN ŞIKLIĞIYLA BAŞ DÖNDÜRÜN!
SARAR Kadın’dan yılbaşı gecesine özel koleksiyon… Kendine güvenen yapısı ve şıklığından ödün vermeyen çizgisi ile 2009’a girmeye hazırlanan Sarar Kadını’nı yine çarpıcı bir koleksiyon bekliyor.

Şıklığı ve kalitesiyle her zaman adından söz ettiren SARAR Kadın, iddialı yılbaşı koleksiyonuyla yine vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Seçkin ve modern tasarımlarıyla kendi modasını yaratan Sarar Kadın’ı, yılbaşına özel etkileyici abiye koleksiyonuyla yine fark yaratıyor.

SARAR Kadın’ın göz kamaştıran koleksiyonunda, yılbaşına özel vazgeçilmez renkler yer alıyor. Abiye kıyafetlerde yılbaşı gecesi siyah tüm asaletini ve tutkusunu ortaya koyarken, kırmızı cesareti ve cazibesiyle büyülüyor. Mor ise tüm ihtişamı ve romantikliğiyle geceyi dengeliyor. SARAR Kadın’ı cazibesi, cesareti, ihtişamı ve asaletiyle yılbaşı gecesi tüm feminenliğini yeniden keşfe çıkıyor…

%100 ipek ve yün-ipek karışımı kumaşların hâkim olduğu etkileyici yılbaşı koleksiyonunda doğallık yine ön plana çıkıyor. Cesaretinizi ön plana çıkarmak için hazırlanan mini elbiselere, gizemli stili ile uzun elbiseler farklı renk seçenekleriyle eşlik ediyor. Smokin takımlarla tüm feminenliğinizi ortaya çıkarabileceğiniz gibi ipek-saten gömleklerle klasik havanızdan ödün vermeyebilirsiniz. SARAR Kadın’ı bunların yanında incilerin hâkimiyetindeki birbirinden alımlı aksesuarlarıyla da kendini tamamlıyor.

Siz de bu özel gecede SARAR Kadın şıklığıyla göz kamaştırabilirsiniz. SARAR Kadın’ın kendine güvenen, modern, şık, bakımlı ve dinamik temposu yılbaşı gecesi de sizi saracak. Bu özel koleksiyonu tüm SARAR Kadın mağazalarında bulabilirsiniz… SARAR Kadını’nı 2009’da da sürprizler bekliyor olacak!

SARAR
Türkiye’nin en önemli ve önde gelen hazır giyim markalarından biri olan SARAR Giyim, uluslararası marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. SARAR, kusursuz stili, daimi estetik görünümü, yaşama getirdiği dinamik yorumu, sosyal ve kültürel alanlardaki girişim ve destekleri ile karekterize edilebilir bir markadır. SARAR Giyim, Yönetim Kurulu ve tüm personelin özverili çalışmalarıyla, Türkiye’de 5 büyük üretim fabrikası, yaklaşık 5.000 çalışanı, yurt genelinde SARAR, SARAR KADIN, INTERVIEW, SARTORIA ve CCS olarak 116 adet perakende mağazası, 600’ün üzerinde satış noktası ve yurt dışında da; 16’sı Avrupa’da, 28’i Rusya’da, 7’si ABD’de ve 30’u diğer ülkelerde olmak üzere toplam 81 concept mağazası, yıllık 200 milyon $ cirosu ile lider konumdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT