Yılbaşı Hediye Günleri

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Hediye Günleri

Tarihler: 29 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Fulya Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10 C Fulya Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 215 61 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2010 ~ Ara 31, 2010

Hala seçmedinizse, alternatif yılbaşı hediyelerinizi Fulya Fuar Merkezi’nde bulabilirsiniz!!!

Yeni yıl hediyeniz, bir iguana, bir papağan, şirin bir kedi veya sevimli bir köpek yavrusu da olabilir…

5000 m2’lik modern ve çağdaş fuarcılık anlayışıyla hizmet veren Fulya Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam eden YILBAŞI HEDİYE GÜNLERİ; çeşitli konularda faaliyet gösteren 41 firmanın katılımı ile gerçekleşiyor.

Bijuteri, hasır hediyelikler, gıda, parfümeri, kozmetik gül ürünleri, hint giyim, bay/bayan giyim ve aksesuarları, tekstil, egzotik hayvanlar, evcil hayvanlar, ürünleri ve aksesuarları, ev tekstili, ev aksesuarları, çini ve seramik ürünler, yöresel ürünler, bilgisayar ürünleri ve aksesuarları, züccaciye, led ışıklar, el yapımı seramik hediye kutuları, fotoğraf baskı, spor aksesuarları, hobi malzemeleri, gümüş hediyelikler ve takılar gibi birçok ürünü bir araya getirecek olan YILBAŞI HEDİYE GÜNLERİ, kısaca herkesin alabileceği binlerce ürün ile kapılarını açtı.

Ayrıca etkinlik süresince, bomba arama köpekleri, arama kurtarma köpekleri, bodygard köpeklerinin özel gösterileri yer alıyor.

23-31 Aralık tarihlerinde 9 gün süreyle açık olacak Yılbaşı Hediye Günleri, her gün 12.00 – 20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT