Yılbaşı Hediyeleri Watson`s`da!

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı Hediyeleri Watson`s`da!

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Watson`s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yılbasına az kaldı.
Watsons hediyelerle doldu, tastı.

Sevdiğiniz herkese yılbaşı hediyesi, kendinize daha fazlası Watsons’ta

Yılbaşında sevdiklerinize ne alsam diye düşünmek yerine Watsons’a uğrayın. Hem çok kullanışlı ve şık, hem de ekonomik; birbirinden güzel bakım ürünleriyle en güzel hediyeyi siz alın.

Güzellik ve bakım adına ne varsa, Watsons hediye setlerinde mevcut. Vücut losyonundan, duş jeline, ponza taşından tırnak fırçasına, banyo tuzundan, vücut yağına, duş köpüğünden, banyo lifine bir sürü bakım ürünüyle dolu hediye setlerin fiyatları da 12,99 ile 24,99 TL arasında değişiyor.

Watsons’ta hangi set kaça?
SPA Yılbaşı Seti : 24,99 TL
Rose Yılbaşı Seti : 24,99 TL
Treasure Yılbaşı Seti Gold Silver : 19,99 TL
Baylis Harding 3’lü Yılbaşı Seti Mor/Beyaz/Pembe : 12,99 TL

Watsons Mağazaları: İstanbul Avrupa Yakası: Cevahir, Metrocity, MKM, City’s, Kurtuluş, Carousel, Ataköy Plus, Olivium, Akvaryum, 212 İstanbul, Starcity, Atirus, Beylikdüzü Perlavista AVM, Maxi Silivri, İstanbul Anadolu Yakası: Capitol, Bahariye, Optimum, Kozzy, Erenköy, Neo Marin Ankara: Panora, 365, Kentpark, Optimum Eryaman, Batıkent Carrefour AVM, İzmir: Forum Bornova Bursa: Zafer Plaza, Korupark, Kent Meydanı, Anatolium AVM Mersin: Forum Mersin Kayseri: Kayseri Park Denizli: Forum Çamlık, Teras Park Eskişehir: NeoPlus, Espark Trabzon: Forum Trabzon Tekirdağ: Tekira Antalya: Deepo, İskenderun Prime Mall.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT