Yılbaşı için Birbirinden Şık Hediye Seçenekleri Deco`da Sizleri Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı için Birbirinden Şık Hediye Seçenekleri Deco`da Sizleri Bekliyor

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Deco

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

YILBAŞI İÇİN BİRBİRİNDEN ŞIK HEDİYE ŞEÇENEKLERİ DECO’DA SİZLERİ BEKLİYOR

Aksesuar, halı ve aydınlatmada farklı tasarımları ve yeni modelleri ile dekorasyon anlayışına farklı bir soluk getiren Deco, yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık hediye alternatiflerini Deco farkı ile gözler önüne seriyor.

Ev dekorasyonunda yarattığı alternatif çözümler ve zevkli tasarımları değişik renk ve desen seçeneklerine birleştiren ve evlere canlılık getiren Deco, özel günlerde de sunduğu birbirinden şık ve dekoratif yüzlerce ürünü ile yeni yıla girmenin mutluluğunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenleri yalnız bırakmıyor.

Aydınlatmada; mobilyalara uyum sağlayan modern ve klasik tarzda zevkli tasarımları ve şık modelleri, aksesuarda aynalardan kırlentlere, mumlardan kutulara, banyo setlerinden bornoz takımlarına ve tablolara kadar evlere keyif katan dekoratif ürünleri, halıda ise evleri renklendiren yüzlerce çeşit farklı seçeneği ile Deco, yeni yıl hediye seçeneklerinde sınır tanımıyor.

Deco’nun son gözdesi rengarenk battaniyeler ise yeni yılda içleri ısıtmak ve sıcaklığı sevdikleri ile paylaşmak isteyenlere sesleniyor. Kışın soğuk havasına sıcaklık katan, evlerin dekoratif anlamda da tamamlayıcısı olan Deco Battaniye Serisi’nde sarıdan, maviye, yeşilden, pembeye capcanlı çeşit ve desenler, yatak odalarını daha da renklendiriyor. Her dekorasyona uyum sağlayabilen şık ve cıvıl cıvıl Deco Battaniyeler, ince hafif ve sıcak tutan yapısı ile soğuk kış günleri için ideal bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Yumuşak dokulu Battaniye Serisi her zevke uygun çözümler sunarak uyku ve dinlenmeyi keyfe dönüşüyor.

Yılbaşında gönülleri ısıtmak ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için çarpıcı desenlerin ve moda renklerinin kullanıldığı dekoratif battaniyeler ve güneşi kıskandıran canlı renkleri ile her eve uyum sağlayan yüzlerce çeşit şık Deco ürünü, Türkiye çapında bine yakın İstikbal bayisinde yeni yıla merhaba diyor.

Yılbaşı alışverişi için ödeme avantajlarında da sınır tanımayan Deco, 1 Kasım 2006- 31 Aralık 2006 tarihleri arasında geçerli olan kampanyasında, tüm ürünlerde sürdürdüğü KDV indirimi ile Maximum Kart sahiplerine peşin fiyatına vade farksız 18 taksitte ödeme kolaylığı sağlıyor.
www.decohali.com
Ayrıntılı bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT