Yılbaşı / Swissotel`de Yılbaşı Partisi

Alışveriş Alışveriş Yılbaşı / Swissotel`de Yılbaşı Partisi

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba

Firma: Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Fuji Ballroom

Adres: Bayıldım Caddesi No: 2 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 326 11 00 / 3305

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
SWISSÔTEL’de Yeni Yıla Nostaljik Merhaba!
TWIST & SHOUT
31 Aralık gecesi saat 22.00’de önce 40 yıl öncesine giderek başlıyor yolculuk. Çünkü altmışlı yılların nağmeleriyle start alıyor gece. Ve yetmişlerin, seksenlerin sıcak, romantik, hareketli parçalarıyla 2003’e olabilecek en güzel şekilde veda edilmeye başlanıyor.
Saat 23.30 olduğunda sahneye Beatles ruhunu günümüzde de yaşatan müzik grubu Bandit Beatles sahne alacak. 2003’de 10.yılını kutlayan grup, sadece Beatles sound’unu değil, eşsiz imajını da yansıtıyor. New York, Güney Afrika, Japonya ve Avrupa’da önemli organizasyonlar kapsamında konserler veren grup, bugüne kadar yaklaşık 900 gösteri sunmuştur. Popüler müzik kültüründe çok büyük önem taşıyan grubun günümüz temsilcileri ile merhaba diyeceksiniz 2004’e. Saat 01.30’dan itibaren ise DJ sabaha dek yine en popular dans parçalarını çalacak.
Siz bu nostaljiyi yaşarken, tüm İstanbul sizi dinleyecek, Boğaz bu gecenin sesini Swissôtel’den şehre taşıyacak. 2003’ü nasıl ardınızda bıraktığınızı hiç unutmayacaksınız. “Hiçbir yıla veda etmek bu kadar eğlenceli olmamıştı!” diyeceksiniz…
Bilet fiyatı, 2 yerli içki ve KDV dahil olmak üzere kişi başı 65 $’dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT