Yılbaşına Evde PS Move Partisi ile Girin Hareketli ve Eğlencesi Bol Bir Yıl Geçirin

Alışveriş Alışveriş Yılbaşına Evde PS Move Partisi ile Girin Hareketli ve Eğlencesi Bol Bir Yıl Geçirin

Tarihler: 30 Aralık 2010 Perşembe ~ 01 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: PlayStation®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2010 ~ Oca 1, 2011

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşına nasıl gireceğinize karar veremediyseniz, işte size hem hareketli, hem üç boyutlu hem de çok eğlenceli bir öneri: PlayStation® (PS) Move ile evde yılbaşı partisi. Oyunculara, bir kameranın karşısına geçip, gerçeklik hissini artıran hareket kumandasıyla oyun oynama fırsatı veren PS Move, zevkli ve 3 boyutlu oyunları ile ister ailecek ister arkadaşlarla birlikte yeni yıl eğlenceniz olacak.

“Harekete geç” sloganıyla, kadın – erkek, çocuk-genç her yaştan insanı oyuna dahil eden PlayStation® (PS) Move, harekete duyarlı, son derece hassas ve kablosuz kumandasıyla oyuncuya, gerçek bir oyun deneyimi yaşatıyor. İçinde okçuluk, gladyatör ve plaj voleybolu gibi çok zevkli oyunların bulunduğu Sports Champions başta olmak üzere, çok farklı yaş grubundan tüm aileye hitap edecek tarzdaki EyePet ve Sing Star Dance’in yanı sıra ilk Türkçe oyun Start The Party: Parti Başlasın! ve 3 boyutlu oyun deneyiminin ayrıcalığını yaşatacak 3D The Fight ile çok ayrıcalıklı. PS Move ile ailecek ya da en sevdiğiniz dostlarınızla birlikte eğlenceli ve hareketli bir yılbaşı gecesi geçirmek mümkün. Henüz bir PS Move’unuz yoksa Sony’nin yılbaşı avantajlarından faydalanarak, başlangıç paketi 149,00 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Bir yılbaşı alternatifi daha: 10 muhteşem oyun ile birlikte PSP™go
Herhangi bir disk (UMD) takma alanı olmaksızın, 16 GB’lık dahili belleğe ve Bluetooth desteğine sahip olan ve sadece internete bağlanarak, oyunların dahili hafızasına yüklenmesine izin veren PSP™go da çok özel bir yılbaşı hediyesi. Üstelik toplam tutarı 500 TL’nin üzerinde olan 10 oyun ile birlikte sadece 499 TL’ye sahip olabileceğiniz PSP™go ile oyun ve eğlence dolu bir yılbaşı partisi düzenleyerek, arkadaşlarınızla birlikte yeni yıla keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

PSP™go ile hediye edilen 10 oyun
• Assassins Creed: Bloodlines™ (Ubisoft)
• Piyotama
• Gran Turismo™ (SCE WWS)
• James Cameron’s AVATAR™: The Game (Ubisoft)
• LittleBigPlanet™ (SCE WWS)
• MotorStorm® Arctic Edge (SCE WWS)
• NEED FOR SPEED SHIFT (EA)
• The Eye of Judgement
• 2010 FIFA World Cup South Africa™ (EA)
• WipEout® Pure (SCE WWS)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT